Cool Stuff

Gal Gadot aduce un omagiu celebrei Audrey Hepburn într-o nouă campanie Tiffany & Co.

Gal Gadot este imaginea unei colecții de bijuterii impresionante, semnate Tiffany & Co.

Actrița în vârstă de 37 de ani s-a inspirat din stilul purtat de Audrey Hepburn în filmul „Breakfast At Tiffany”, iar în video-ul campaniei apare îmbrăcată într-o rochiță neagră, simplă și elegantă, cu părul aranjat pe spate.


„Întotdeauna am timp pentru T”, spune ea în clip, în timp ce-și pune grațios câteva bijuterii superbe.

Anul trecut, Gal a fost imaginea colecției Blue Book, o serie de bijuterii high-end, extrem de scumpe și interesante.


Atunci ea a filmat primul clip pentru brand, unde a purtat colierul Botanica: „A fost campania mea preferată. Nu am văzut niciodată ceva mai impresionant decât colierul Botanica Dandelion. Diamantele Tiffany și modul în care sunt prelucrate nu au comparație. A fost o onoare să fie inclusă în campania asta, iar bijuteriile pe care le port sunt inspirate din cele mai frumoase flori - păpădia și orhideea.”


Mai mult, actrița este a patra femeie care a purtat vreodată „Tiffany Diamond”; ea l-a purtat în „Death on the Nile” în 2022, film inspirat de romanul autoarei Agatha Christie.



Diamantul Tiffany este cea mai faimoasă bijuterie din catalogul brandului și a mai fost purtat de Lady Gaga la premiile Oscar din 2019, de Beyoncé, dar și de Audrey Hepburn, într-o imagine în care-și promova filmul „Breakfast at Tiffany's.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.