Cool Stuff

Care e povestea din spatele costumului gonflabil purtat de Sam Smith la Brit Awards 2023

HARRI, designerul din spatele costumului, a povestit că s-a inspirat pentru siluetă de la câinele său.

HARRI (al cărui nume complet este Harikrishnan Keezhathil Surendran Pillai) a povestit celor de la BBC despre cum a primit apelul telefonic pentru a concepe ținuta.

„Ei [Smith] m-au contactat luni, întrebându-mă dacă aș putea crea ceva personalizat pentru gala premiilor Brit Awards. Am fost un pic speriat, pentru că nu era suficient timp. De obicei durează patru-cinci săptămâni, pentru că totul este făcut manual. Mi-a luat o zi să mă gândesc la logistica tuturor lucrurilor. Așa că am dat confirmarea miercuri că pot face această lucrare și am terminat-o cu o oră înainte de intrarea pe covorul roșu!”, a declarat HARRI. 


În timp ce mulți oameni au comentat că Harri s-a inspirat din una dintre celebrele ținute ale lui David Bowie, designerul a declarat pentru BBC că ideea pentru această siluetă i-a venit de la câinele lui.


„Este un câine mic - mi-a venit ideea gândindu-mă cum mă vede el din unghiul lui [privind în sus]”, a spus HARRI.  

El a mai spus că nu-l deranjează criticile primite și că este pasiunea sa să-i facă pe oameni să se gândească, să vorbească și să discute despre creațiile sale.

El are o întreagă colecție de astfel de costume gonflabile, realizate din latextul pe care-l crește pe mica lui plantație de latex din orașul lui natal din India.


Pe 11 februarie, Sam Smith și Kim Petras au adus pe scena BRIT Awards 2023 super hitul lor: „Unholy”.

Ei au urcat pe scenă în ținute negre, din piele, fiind susținuți de dansatori și un decor făcut să arate ca un garaj umbros și unsuros. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.