Cool Stuff

Dragoș Bucur intră pe piața de criptomonede - lansează în toamnă un nou proiect care i-a luat 5-6 ani

Dragoș Bucur vrea să dea lovitura.

Dragoș Bucur a anunțat în această dimineață că lucrează la un nou proiect, de această dată cu criptomonede.

Vestea a fost dată pe Instagram, unde actorul și-a anunțat fanii că a făcut deja prima investiție și că lansarea proiectului va avea loc în această toamnă.

Bucur susține că a studiat îndelung piața și consideră că e un moment bun pentru o afacere în domeniu. Alături de el, în acest nou proiect, vor fi mai mulți parteneri, iar totul a durat 5-6 ani. 

„Proiectul cu criptomonedele este unul la care mă gândesc de mult timp, probabil de 5-6 ani și cred că momentul este unul prielnic. Piață trece prin schimbări majore, interesul publicului a crescut, subiectul este deja în mainstream, iar veniturile din acest domeniu au crescut în România de până la 10 ori față de anul trecut. În toamna acestui an voi lansa acest proiect de suflet și îmi doresc să aibă succesul pe care eu și partenerii mei îl estimăm”, a scris Dragoș Bucur pe pagina sa de Instagram. 


Cel mai probabil, Dragoș Bucur nu va renunța la actorie, dar în aceeași postare scrie că visează să aibă „libertatea și independența” de a lucra remote din rulotă, de pe o plajă din Grecia

Pe lângă cinematografie și televiziune, Dragoș Bucur este și un antreprenor de succes. Încă din 2010, deține școala de actorie de film Actoriedefilm.ro Company împreună cu Alexandru Papadopol și Dorian Boguță. Dragoș Bucur și Dorian Boguță au împreună și cele mai mari platouri de filmare din București - Platourile Giulești. Bucur mai deține și o afacere de familie împreună cu soția lui Dana Nălbaru. Este vorba despre cofetăria artizanală Patiferia.

Noul proiect cu criptomonede vine în completarea acestui palmares antreprenorial.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.