Kiss Time Out

Trăiește la cinema experiența unor concerte live-senzație: „Music Of The Spheres World Tour” al trupei Coldplay

Un show istoric!

Turneul „Music Of The Spheres World Tour” al trupei Coldplay a fost filmat pe parcursul celor zece show-uri sold-out, susținute pe stadionul River Plate din Buenos Aires, la sfârșitul anului trecut. 

În prezent, pe 19 și 23 aprilie, în cinematografele din intreaga lume, este difuzat spectaculosul concert. Proiecția va oferi fanilor din întreaga lume șansa de a trăi experiența LIVE, cea care a vândut peste 6 milioane de bilete și a atras recenzii extraordinare atât de la fani, cât și de la critici. 

The Guardian îl numește „cu adevărat uluitor”, New York Post îl descrie drept „o noapte pentru cărțile de istorie”, iar Glasgow Evening Times îl anunță drept „cel mai mare spectacol de pe Pământ”. 


„Coldplay - Music Of The Spheres: Live At River Plate” este versiunea finală de montaj a regizorului câștigător al premiului BAFTA și nominalizat la Grammy, Paul Dugdale. Conținutul cinematografic are sunet remixat/remasterizat și imagini uimitoare, surprinse cu 30 de camere, drone și tehnici de filmare 360°.

Filmul-concert include o serie de imagini care nu au fost difuzate în timpul transmisiunii în direct a concertului, în noiembrie 2022, când a fost proiectat într-un număr record de 81 de țări (în fruntea topurilor de box office din întreaga lume). 


Pelicula va include un scurtmetraj exclusiv din culise și noi interviuri cu trupa. Concertul aduce în fața publicului interpretări ale hiturilor clasice din întreaga carieră a trupei Coldplay, inclusiv „Yellow”, „The Scientist”, „Fix You”, „Viva La Vida”, „A Sky Full Of Stars” și „My Universe”, pe un stadion plin de lumini, lasere, artificii și brățări LED. 

Include, de asemenea, apariții ale invitaților trupei: câștigătorului premiilor Grammy - H.E.R. și Jin de la BTS, care cântă alături de Coldplay, la debutul live al single-ului său, „The Astronaut”.


Pe lângă formatul standard de proiecție 2D, filmul este disponibil și în formatul multi-senzorial 4DX. Publicul va experimenta o mișcare a scaunelor sincronizată cu melodiile de succes ale trupei Coldplay și efecte care reproduc atmosfera unui concert live.

Bilete disponibile găsești aici.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.