Kiss Music News

Nico, super-interviu cu James Carter!

EXCLUSIV: celebrul producător englez lansează azi James Carter x Ofenbach - Can't Forget You (feat. James Blunt), piesă la care a lucrat cu Șerban Cazan

Pe DJ-ul  și producătorul James Carter îl știți, cu siguranță, din auzite! Hitul său „Bad Memories”, la care a făcut echipă cu Meduza, Elley Duhé și FAST BOY, e difuzat în heavy rotation la Kiss FM. 

O informație în exclusivitate pentru Kiss FM, cea mai bună sursă pentru cele mai fresh informații din muzică: azi, britanicul lansează, în colaborare cu Ofenbach, James Blunt și Șerban Cazan, fără doar și poate un hit al sezonului! Practic, suntem mândri că români de-ai noștri fac super-treabă de nivel internațional! Se demonstrează, astfel, că muzica rămâne unul dintre cele mai de succes produse de export ale României: dincolo de artiștii care au succes la nivel global, iată că avem și producători care lucrează în Champions League!

Înainte de lansare, Nico l-a intervievat pe James Carter, care a făcut o serie de dezvăluiri, de la cum s-a filmat într-o toaletă a unui club din Centrul Vechi din București și a postat din greșeală pe Instagram până la plimbările sale cu Smiley, pe care-l recunoaște absolut toată lumea, „ca pe Cristiano Ronaldo”! 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.