Cool Stuff

LP revine în România - 5 piese pe care abia aşteptăm să le ascultăm LIVE

LP revine în România, într-un concert pe care-l va susține la cel mai mare festival din București: Summer in the City, care va avea loc între 3-4 iunie.

Artista care a cucerit o lume întreagă atunci când a lansat piesa „Lost on You” a ajuns pentru prima oară la noi în țară în 2016, iar un an mai târziu a revenit, atunci când a cântat în deschidere la Kings of Leon.

În 2020 ea trebuia să aibă din nou un concert la noi, însă restricțiile impuse de pandemie i-au anulat event-ul, iar acesta a fost reprogramat în 2021. La doi ani de la acel concert de la Arenele Romane, LP revine la cel mai mare festival din București: Summer in the City


După ce mulți ani a scris piese pentru artiști precum Cher, Rihanna sau Christina Aguilera, artista din New York s-a gândit să scoată propria ei muzică și adevărul este că nu putea face o alegere mai bună, Hit-ul „Lost on You” a urcat-o pe culmile gloriei, iar criticii muzicali au lăudat-o, de-a lungul timpului, pentru talentul de care dă dovadă, dar și vocea ei specială.

Dacă îți propui să o asculți live la București, ți-am pregătit o listă de cinci melodii care nouă ne plac de la ea. Evident, ești invitatul nostru să completezi lista și să ne spui și tu ce melodii ți-ar plăcea să auzi la Summer in the City

„The One That You Love”

Nu este niciun secret faptul că LP cântă despre relații, iubire, despărțire. Piesa asta nu se abate de la regulă. Într-un interviu acordat celor de la Wonderland Magazine, artista a spus: „Este inspirată de infatuarea mea cu relațiile, cât și până unde poate duce acel sentiment de uniune. Este despre acea curiozitatea pe care trebuie să o avem mereu unul pentru altul, gen, ce facem aici? Suntem fericiți? Tu ești fericit? Îmi pun și eu întrebări ca toată lumea și cred că oamenii relaționează cu asta. De câte ori nu ai auzit pe cineva care se desparte după zece ani și apoi spune - nici măcar nu știu dacă a fost iubire. Chiar se întâmplă asta.”

Videoclipul piesei a fost filmat în izolare, în 2020, în același decor unde a fost filmat și serialul Westworld.


„Other People”

Laura Pergolizzi, pe numele ei real, a scris piesa asta într-o încercare de a avea o relație deschisă cu iubita ei de atunci, deoarece era prima persoană pe care nu o înșelase până atunci.

„Cred că oricine este capabil să înșele și pur și simplu trebuie să decizi. Pentru că am înșelat înainte, m-a făcut să înțeleg cât este de rău. M-am rănit pe mine de multe ori când am făcut asta, mai ales când am înțeles că dacă pot iubi pe cineva și pot să-i înșel, același lucru s-ar putea întâmpla și mie, așa că mi-a rămas asta în minte. Și cred că iubita mea de atunci nu era sinceră cu treaba asta. Cred că este arogant să crezi că ești mai presus de o astfel de greșeală. Așa că încercam cumva să o mișc, gen sunt singură pentru tine și dorm fix lângă tine. Mi-a fost dor de ea în timp ce eram una lângă alta”, spunea LP despre această piesă.


„Goodbye”

În iulie 2021, atunci când a lansat piesa asta, LP a promovat-o ca pe o melodie care-i va frânge inima. Așa cum te aștepți, este un cântec despre o despărțire, după ce artista a încercat să facă totul pentru acea relație. Prin versurile sale, LP își recunoaște faptul că totul s-a încheiat și că este pregătită pentru o nouă relație cu însemnătate, nu doar una bazată pe sex și atracție fizică.


„Recovery”

LP are o poveste și pentru piesa asta, pe care a scris în urmă cu mulți ani, cu gândul la Leono Lewis în minte. Melodia are legătură, ai ghicit, cu o despărțire, cea dinainte de ruptura din piesa „Lost On You.”

A scris cântecul cu fosta ei iubită în minte, deoarece a realizat că are nevoie să-i dea spațiu, chiar dacă se gândea să o contacteze și să o întrebe ce mai face. Lewis se despărțise și ea în perioada aia, dar până la urmă au scris împreună pentru ea piesa „Fingerprint.”

„Recovery” a rămas necântată vreo 5 ani, până când LP a hotărât că este momentul să o scoată în lume, mai ales când și-a asumat și rolul de artistă în toată regulă. Și bine a făcut, deoarece sună superb.


„How Low Can You Go”

Piesa asta a fost scrisă și înregistrată la hotelul El Ganzo din San José del Cabo, Mexic și, așa cum povestește artista, reprezintă un amalgam de nopți nebune pe care ea le-a trăit în New York și LA. „Uneori ele rămân cu tine. Ai sentimente pentru toate aceste personaje și situații, în toată nebunia lor frumoasă și plină de defecte.

Videoclipul te poartă într-o aventură care a inspirat piesa - unele nopți nebune pe care le-am trăit de-a lungul anilor și oamenii pe care i-am întâlnit. Uneori, chiar dacă petreci foarte puțin timp cu cineva, ei te pot marca”, a spus artista. Este fantezia ei de a se juca cu limitele și de a se întreba cum ar fi dus-o căile alese altfel, cât și consecințele pe care le-ar fi avut asupra ei. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.