Cool Stuff

Camila Cabello și Shawn Mendes s-au sărutat la festivalul Coachella, iar fanii îi vor din nou împreună

Camila Cabello și Shawn Mendes încă mai au sentimente unul pentru altul.

Cei doi artiști s-au reunit în cadrul festivalului Coachella din California, alături de un grup de prieteni. Paparazzii au fost cu ochii pe ei și nu au ratat momentul în care tinerii s-au sărutat.


Camila și Shawn au avut o relație timp de doi ani, dar s-au despărțit în noiembrie 2021. La acea vreme, o sursă a spus celor de la ET că legătura dintre ei și-a urmat cursul natural, iar ambii au realizat că sunt în puncte diferite ale vieților lor.

În prezent, o altă sursă a mărturisit: „amândoi știau că vor merge la Coachella, așa că și-au făcut planuri să se întâlnească. Shawn și Camila au tot vorbit în ultimele săptămâni și sunt în relații foarte bune după despărțire. Există o conexiune între ei și ambii au spus că încă țin unul la altul. Momentan, lucrurile sunt foarte relaxate între ei. În prima noapte de festival au fost liberi și s-au distrat. Există o chimie fantastică între ei și toți din jurul lor pot simți asta cu ușurință.”


Cabello și Mendes au păstrat mereu legătura în timpul după despărțire, iar când ea a lansat „Bam Bam”, fanii au presupus imediat că este o melodie despre artist. La acea vreme, într-un interviu acordat lui Zane Lowe, a zis: „Îl iubesc pe Shawn. Simt doar iubire pentru el, iar cântecul ăsta este despre ciclul iubirii și al vieții, fie că vorbim despre o despărțire sau un divorț. Sper ca melodia asta să-i facă pe oameni să spună - „așa stau lucrurile acum, dar întotdeauna se pot schimba.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.