Kiss Music News

Puya povestește despre începuturile sale în domeniu: „Nu m-am gândit vreodată că o să fac bani din muzică”

Beach, Please!, unul dintre cele mai așteptate festivaluri de muzică, revine în această primăvară.

Peste 150.000 de tineri sunt așteptați la Costinești, în perioada 27-30 aprilie 2023, să petreacă până dimineața pe cea mai tare plajă din România. 

În 2023, organizatorii au pregătit un festival de 10 ori mai mare decât cel de anul trecut.

4 zile și 4 nopți de muzică și distracție, peste 40.000 metri pătrați de plajă și 3 scene pe care veți vedea unii dintre cei mai renumiți artiști internaționali, dar și cei mai apreciați artiști din România. Totul este la superlativ, anul acesta. 

Puya, unul dintre pionierii hip-hop-ului în România, va fi prezent pe scena festivalului.

Omul și artistul cu o carieră impresionantă în muzica de gen ne vorbește astăzi despre începuturile sale în muzică, despre proiectele actuale, dar și despre experiența concertelor prin țară.

„Muzica m-a salvat”

Puya mărturisește că atunci când avea doar 18 ani, muzica a fost cea mai bună cale pentru el. 

„Aș putea spune că muzica m-a salvat. Petreceam multe ore în studio și nu aveam timp să fac prostii, apoi pentru că încă de atunci câștigam și ceva bănuți. De la al doilea album eram parcă și mai motivați să facem asta, iar banii câștigați atunci ne ajutau să stăm departe de probleme. Ne-am făcut treaba și ne-am dus la capăt ideile.

M-a atras chestia asta că puteai face ce versuri voiai și cumva îți puneai ideile tale în muzica pe care o făceai. Puteai să abordezi orice temă, puteai să treci prin toate stările atunci când făceai muzica pentru un album. Iar totul a pornit natural, printr-o joacă. Nu ne așteptam să și facem bani din muzica”, a spus el.

Despre participarea la Beach, Please!

„La prima ediție Beach, Please! am avut emoții. Îmi dădeam seama că e alt gen de public acolo și nu știam cum vor reacționa la piesele mele. Chiar mă gândeam, la prima ediție a festivalului, oare ce caut eu aici?

Până la urmă m-am urcat pe scenă și, în timp ce cântam, mi-am dat seama că publicul ăla e alături de mine și așa am prins curaj și m-am bucurat că le place.

Anul ăsta, la Costinești, sunt anunțați artiști mari, într-adevăr, dar noi avem treabă cu ai noștri și cred că e o onoare să apărem pe scena Beach, Please!, mai ales că avem și 3 zile, avem spectacol cu La Familia și pe 29 aprilie, Puya”, a concluzionat el.

PS: Kiss FM va fi prezent la Beach, Please! În zilele în care are loc festivalul, vom încerca să ducem vibe-ul acestui eveniment în toată România! O treabă la care ne pricepem de minune, că doar asta facem cu toate festivalurile mari din România de ani buni!

Vom emite de pe plaja din Costinești, în fiecare zi de festival, pe muzica mixată live de Lexi și Oldskull de la Bad & Boujee Party. Echipa noastră de la fața locului va fi compusă din Ana Moga, Dan Fințescu, OLiX și Cristi Neacșu.

Ce zici, ne vedem la mare?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.