Cool Stuff

Chris Evans oferă detalii despre viața lui sentimentală: „Plâng destul de ușor”

Chris Evans a trecut și el prin dileme sentimentale, ca toți oamenii.

Actorul care a fost numit de revista People „Cel mai sexy bărbat în viață”, în 2022, este în plin proces de promovare al noului său film, „Ghosted”, motiv pentru care a recunoscut că și el a trăit o astfel de experiență. 


Ghosted” este un termen care reflectă acțiunea prin care o persoană dispare pur și simplu din viața altei persoane, fără să dea o explicație și fără un motiv anume.

„Cred că am experimentat și ceva mai rău de atât. Cred că prefer să fiu ghosted, deoarece poți inventa orice poveste îți dorești. Am pățit ca o persoană să-mi răspundă la mesaje din ce în ce mai rar și pur și simplu îți poți da seama cum ești înlăturat într-un mod casual”, a zis el

Cât despre cum a trecut peste, Evans a zis: „Îți spui o poveste, orice e nevoie să treci peste.”

În prezent, Chris are o relație de un an cu Alba Baptista și a povestit cum abordează comunicarea dintre ei cu multă sensibilitate: „Nu-mi place să mă cert, nu-mi place să ridic vocea sau orice altă formă de manipulare. Iubesc iubirea. Îmi place să fiu sentimental și plâng destul de ușor.”

Mai mult, odată cu vârstă, a reușit să-și ceară scuze mai ușor: „Îmi dau seama cât de multă valoare și forță stă în spatele unui „îmi pare rău.” Dacă în acele momente vulnerabile reușești să fii calm și să asculți, cred că asta deschide o ușă într-un mod sănătos.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.