Cool Stuff

Kim Kardashian a primit o serenadă din partea lui Usher

Kim Kardashian a primit ce și-a dorit de ziua ei.

Atunci când a împlinit 42 de ani, în octombrie 2022, Kim și-a dorit să meargă să-l vadă live pe Usher, în cadrul rezidenței lui din Las Vegas, dar din cauza condițiilor meteo nefavorabile, bruneta nu a mai apucat să ajungă.

Șase luni mai târziu, vedeta a reușit să-și ducă la îndeplinire planul, alături de hairstylist-ul ei, Chris Appleton, dar și de logodnicul lui, Lucas Gage. 


Ea a postat mai multe clip-uri de la event, la ea pe story, dar cel mai interesant moment a fost cel în care Usher a salutat-o de pe scenă. În timpul piesei „Superstar”, Usher a zis: „ce faci, Kim? Ai ajuns!”

Kimie s-a simțit așa bine, încât a scris pe story cum va veni din nou să-l vadă pe Usher live: „În sfârșit am ajuns să-l văd pe Usher live, dar fetele mele sunt supărate pentru că nu sunt cu mine, așa că trebuie să revin ASAP.”


În octombrie, când Kim le-a spus fanilor cum nu a mai putut ajunge la show, Usher a răspuns: „La mulți ani, Kim! Am văzut postarea și îmi pare rău că n-ai ajuns aseară! Dar, hei, oricând vrei să vii, te aștept cu brațele deschise.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.