Kiss Time Out

Sezonul 2 din serialul „And Just Like That...” este plin de surprize, iar primul teaser trailer este aici

Serialul „And Just Like That...”, continuarea popularului „Sex and the City”, revine pe HBO Max.

Seria va fi disponibilă din iunie, iar din distribuție fac parte Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Mario Cantone, Evan Handler, David Eigenberg, Nicole Ari Parker, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang și Alexa Swinton.

„Dacă ai noroc, poți conta mereu pe prietenii tăi apropiați pentru a fi lângă tine. Nimeni nu știe când viețile noastre se vor schimba”, spune Carrie Bradshaw (personajul central interpretat de Parker) în trailer.

Ea și-a reluat viața sexuală după moartea lui Big, dar pare că dragostea nu a părăsit-o, mai ales că Aiden (John Corbett) a apărut din nou în peisaj. Abia așteptăm să vedem ce aventuri vor avea împreună.

Cât despre Charlotte, ea trece prin perioada de adolescență cu fiica ei Lily. „Sunt pregătită să-mi pierd virginitatea”, le-a spus tânăra părinților. Miranda, pe de altă parte, are o relație intensă cu Che, după ce s-a despărțit de soțul ei, Steve.


Primul sezon din „And Just Like That…” a fost lansat de HBO Max la 23 de ani distanță de celebrul „Sex and the City”; seria originală a fost un adevărat fenomen, atunci când a apărut, în 1998. Show-ul a fost creat de Darren Star, după cartea cu același nume scrisă de Candace Bushnell.


Kim Cattrall (Samantha) a făcut parte din producția originală, dar din cauza unor dispute personale cu celelalte actrițe, nu a mai revenit în continuare. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.