Kiss Music News

Connect-R își serbează ziua la Arenele Romane și te invită la concert

Connect-R pregătește o aniversare de zile mari.

Artistul își va serba cei 41 de ani în vară, la Arenele Romane din București, unde va ține un mare show. Connect-R deja și-a obișnuit fanii cu acest concept, aflat deja la ce-a de-a patra ediție, intitulat „Ziua lui Ștefan”, după cum informează libertatea.ro.

Concertul va avea loc pe 9 iunie, iar alături de muzican vor fi toți prietenii lui, inclusiv Shift și Johny Romano.


„Connect-R pregătește un show nou pentru 2023, iar acest show este prezentat în premieră de ziua lui, la acest eveniment. Este pentru prima oară când acest show este pe scenă. Vom avea o sumedenie de nume importante ale industriei muzicale românești alături de Connect-R la Ziua lui Ștefan, dar nu o să vă dezvăluim aceste nume, ca de obicei, o să vă lăsăm să fiți plăcut surprinși la eveniment.

Ne bucurăm că am vândut deja mai mult de jumătate din biletele puse în vânzare, cu aproape două luni înainte de eveniment și cred că o să fie sold out până la jumătatea lunii mai! Îmi aduc aminte că anul trecut mă sunau prietenii, oameni din industrie, apropiați de-ai mei și de-ai lui Connect- R pentru a-și mai procura bilete. Cred că și anul acesta va fi la fel”, a declarat managerul lui Connect-R, Marius Chină.

Connect-R este un artist foarte talentat, cunoscut pentru versatilitate, dar și pentru capacitatea de a compune hit-uri pe bandă rulantă.

În prezent, el este în toate topurile muzicale cu piesa „Lasa-mă Să Te...”, pe care o interpreteză alături de Raluka.

El a lucrat la melodie timp de șase luni, iar rezultatul e pe măsură - e de ajuns să o asculți o dată și deja îți rămâne în minte. Cum ți se pare?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.