Kiss Time Out

Kim Kardashian ia lecții de actorie pentru că va avea un rol în serialul „American Horror Story”

Kim Kardashian, în curând și pe micile ecrane.

Bruneta va avea un rol în serialul popular „American Horror Story”, iar în cadrul event-ului Met Gala 2023, ea a povestit despre cum se pregătește serios pentru asta.

„Normal că iau cursuri de actorie. Știi, e o provocare pentru mine, dar îmi plac provocările foarte mult”, a spus ea pe covorul roșu de la event.

Veștile despre cum Kim va apărea în al 12-lea sezon al producției semnate de Ryan Murphy au apărut luna trecută; ea va juca alături de Emma Roberts și Matt Czuchry, iar noul sezon se va numi „Delicate.”


„Kim este foarte entuziasmată de această oportunitate. Este cu adevărat o onoare, deoarece va lucra alături de oameni extrem de talentați, într-unul dintre cele mai populare seriale ale prezentului. Deși a fost emoționată să accepte propunerea, știa că este o ofertă pe care nu ar fi putut să o refuze”, a spus o sursă celor de la Us Weekly în aprilie.

Apariția ei într-un serial de renume nu a fost lipsită de controverse. Sharon Stones a spus: „Ei bine, actoria. Poate nu e o operație pe creier, dar prețuim arta asta. Am studiat, am suferit și suferim pentru ea. 10 mii de ore, e o treabă.”


Kim, pe de altă parte, merge înainte: „Filmările mele au loc luna asta, dar producția a început deja și sunt foarte entuziasmată. Nu pot spune prea multe, dar sunt entuziasmată. Cred că este foarte amuzant să ies din zona mea de confort, să încerc ceva nou și să cresc. Sunt foarte bucuroasă pentru întreaga experiență.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.