Cool Stuff

Serena Williams este însărcinată din nou

Serena Williams așteaptă cel de-al doilea copil al ei, alături de soțul ei, co-fondatorul Reddit, Alexis Ohanian.

Fosta jucătoare de tenis are 41 de ani și este mama unei fetițe de cinci ani, Olympia; ea și Alexis s-au căsătorit în noiembrie 2017. 

Serena este cea care a dat vestea fanilor pe Instagram, alături de mai multe poze unde apare alături de iubitul ei, în cadrul Met Gala 2023. „M-am bucurat foarte tare când Anna Wintour ne-a invitat pe toți trei la Met Gala”, a notat Williams în dreptul pozei.

Vestea sarcinii vine după ce Serena, anul trecut, a scris un eseu în Vogue, unde a vorbit despre „evoluția ei” departe de tenis, cât și despre speranța de a-și mări familia.


La începutul materialului, ea a vorbit despre cum nu și-a imaginat că va avea copii, atunci când și-a început cariera în tenis: „Au fost timpuri în care m-am întrebat dacă ar fi bine să fac un copil, în lumea asta plină de probleme. Nu am fost niciodată extrem de încrezătoare sau confortabilă lângă bebeluși sau copii și mi-am imaginat că dacă chiar voi face unul, voi avea oameni care se vor ocupa non-stop de el.”

Așa cum a povestit mai departe, viața i-a demonstrat contrariul, iar Olympia a fost mereu alături de ea. „Nimic nu este un sacrificiu pentru mine când vine vorba de fiica mea”, a mai notat tenismena.


În ianuarie 2021, ea a spus celor de la People cât de mult a schimbat-o viața de familie și care sunt noile ei valori în această viață.

„Toată viața am fost focusată pe carieră, dar atunci când am avut o familie și m-am căsătorit, am realizat că viața înseamnă mai mult de atât. Nu totul va fi perfect și minunat. Nu poți merge peste tot cu așteptarea ca totul să fie perfect. Voi câștiga totul, voi face totul. Nu este despre de câte ori cazi, ci de câte ori te ridici. Asta este cea mai importantă parte. Și asta am și zis mereu - un compion nu este definit de câte câștiguri are, ci de cum se recuperează după ce cade.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.