Kiss Music News

Tom Smith, solistul Editors, starul britanic cu cea mai mare amplitudine vocală

Trupa Editors va susține vara asta un concert în București.

Editors este una dintre trupele noastre preferate și abia așteptăm să-i ascultăm LIVE, în cadrul festivalului Summer in the City.

Event-ul va avea loc în datele de 18-19 august la Romexpo. Headlineri sunt Robbie Williams și Jason Derulo, dar pe scenă vor urca și Editors, Calum Scot și Abby Roberts.


Organizatorii se așteaptă la o prezență de peste 150,000 de oameni în cele două zile de festival. Ne vedem acolo?

Editors sunt recunoscuți pentru piesele lor care ne ajung direct la inimă, iar succesul în rândul fanilor l-au înregistrat încă din 2005, când și-au lansat albumul de debut, „The Back Room.” La fel de bine primit a fost și materialul muzical „An End Has a Start”, apărut în 2007, dar și „The Weight of Your Love”, lansat în 2013. 


În 2022 și-au lansat albumul „EBM”, unde iar s-au jucat cu stilurile muzicale, de la indie, la rave, la rock-ul industrial al celor de la Nine Inch Nails.

Smith întotdeauna și-a expus viața personală în versuri, cât și partea din sentimentele pe care le-a avut în acele momente de creație. Experiența pandemiei i-a făcut pe băieți să scoată acest nou album, dar și un nou membru care s-a alăturat trupei, compozitorul Benjamin John Power de la Blanck Mass.

Smith, pe de altă parte, are puterea de a se mula pe tot felul de stiluri, mai ales că a fost declarat starul britanic cu cea mai mare amplitudine vocală. El poate atinge 4.75 octave, mai sus ca Bruce Dickinson de la Iron Maiden (4.25 octave), David Bowie (3.58 octave), Kate Bush (3.17 octave) sau John Lennon (2.83 octave).


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.