Cool Stuff

Motivul pentru care Emma Watson a fost absentă timp de patru ani de la Hollywood

Ultimul film în care a jucat Emma Watson a fost „Little Women” din 2019.

Actrița în vârstă de 33 de ani, într-un interviu acordat celor de la Financial Times, a povestit cum nu este vorba despre faptul că nu are propuneri de roluri interesante, ci preferă să-și prioritizeze sănătatea mintală.

„Nu eram foarte fericită, dacă este să fiu sinceră. Cred că m-am simțit ca într-o cușcă. Cel mai greu mi s-a părut faptul că trebuia să ies și să vând ceva asupră căruia nu aveam foarte mare control”, a spus ea. 


Mai mult, pentru că a fost implicată în acțiuni civice, mai ales când a venit vorba de drepturile femeilor, vedeta a simțit că „a devenit foarte dificil să fie imaginea sau purtătoarea de cuvânt a unor cauze, unde ajungeam să nu fiu implicată în proces.” 

Tânăra a simțit că nu are o voce și a hotărât să schimbe lucrurile și să se implice doar în acțiuni în care poate fi trasă la răspundere dacă lucrurile nu ies cum trebuie. „Vreau să mă implic în acțiuni unde pot spune, într-o formă care nu mă face să mă urăsc - Da, am greșit, a fost decizia mea, trebuia să fac mai bine.”

În ceea ce privește actoria, Watson nu e pregătită să renunțe și va reveni în 2024 cu un proiect care-i va alina sufletul: „Iubesc ceea ce fac. Însă trebuie să găsesc un mod de a face asta fără să mă fracturez în mai mulți oameni. Nu mai vreau să intru în modul robot. Știi ce zic?”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.