Cool Stuff

Jennifer Lopez nu se mai satură să-l laude pe Ben Affleck

Jennifer Lopez are doar complimente pentru soțul ei, Ben Affleck.

În cadrul unui interviu pe care l-a acordat lui Hoda Kotb, artista în vârstă de 53 de ani a povestit cât de bine se descurcă partenerul ei în rolul de tată. 


„Ei bine, este un tată absolut minunat. Este un exemplu pentru copiii mei, Max și Emme, dar și pentru cei trei minunați copii pe care-i are deja cu fosta lui soție (n.r. Jennifer Garner). Este fantastic. Pur și simplu se descurcă minunat în această provocare și tot ceea ce înseamnă ea. Iar copiii îl iubesc și îl apreciază, iar asta simt și eu”, a spus vedeta.

Lopez are gemeni (15 ani) alături de Marc Anthony, iar Ben este tată pentru Samuel, 11 ani, Seraphina, 14 ani, și Violet, 17 ani.

Artista a vorbit și despre cum e să crească acești copii adolescenți: „Devin adulți și chestionează totul. Plus că au acces la foarte multă informație, mult mai multă decât am avut noi, așa că gândesc și vorbesc despre viață în moduri diferite de cum făceam noi la 15 sau 16 ani. Nu respectă regulile, ceea ce cred că e bine pentru lume. Chiar simt că noua generație va schimba lumea și o va face mult mai bună.”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.