Cool Stuff

Zvon: Taylor Swift are deja un nou iubit?

Presa mondenă susține că Taylor Swift și-a găsit din nou dragostea.

Aparent, artista (33 de ani) are o relație cu Matty Healy (34 de ani), solistul trupei The 1975. O sursă din anturajul ei susține că ea este „complet îndrăgostită de muzician”, atât de mult, încât sunt pregătiți să-și facă relația publică.

„Totul este abia la început, dar lucrurile par să meargă în direcția bună. Au avut o scurtă poveste de iubire, în urmă cu 10 ani, dar nu a fost timpul potrivit atunci”, a declarat sursa, după cum informează Page Six. Mai mult, se pare că melodia „A Change of Heart” a celor de la 1975, lansată în 2016, este despre Taylor.


Zvonurile vin după ce Swift s-a despărțit de actorul Joe Alwyn (32 de ani), după o relație de șase ani. „Taylor și Joe s-au despărțit în februarie, așa că nu există nicio problemă de înșelat.”

În prezent, cântăreața este într-un turneu prin America, iar cei de la The 1975 sunt într-o pauză de concerte.

„Matty și Taylor au fost în turnee în ultimele săptămâni, așa că au comunicat mult pe FaceTime și prin mesaje, dar ea abia așteaptă să-l vadă din nou. Amândoi sunt staruri internaționale, așa că înțeleg presiunea cu care job-ul lor vine la pachet și se susțin reciproc”, a mai zis sursa. 


Spre deosebire de fosta relație, unde Swift și Alwyn s-au ferit de ochii presei, sursa crede că noua relație are toate șansele să se dezvăluie sub ochii fanilor.

„Ambii sunt mândri și entuziasmați de relația asta, iar spre deosebire de fosta relație, ea vrea să-și asume noul parteneriat și nu să-l ascundă de ochii publici. Taylor vrea doar să-și trăiască viața și să fie fericită. Se pare că Matty va zbura în Nashville în weekend, să fie alături de ea în turneu.”

Show-urile ei vor fi pe 5-7 mai, așa că urmează să vedem dacă Matty va fi prezent sau nu.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.