Kiss Music News

Andra și Andrei Bănuță lansează „Nu m-am gândit la despărțire”, un remake după celebra piesă a lui Dan Spătaru

La 40 de ani de la premiera piesei „Nu m-am gândit la despărțire”, de la Festivalul Mamaia, hitul se întoarce într-o variantă fresh și actuală, dar cu același vibe, în interpretarea Andrei și a lui Andrei Bănuță.

Single-ul este o coproducție Andra Records și Global Records, păstrează refrenul și parte din linia melodică, dar vine cu o nouă abordare a strofelor și un videoclip retro care celebrează perioada anilor ’80.

„Un cadou pentru public și un omagiu adus lui Dan Spătaru, un artist unic și o voce nemuritoare din muzica românească. Despre asta este vorba azi, când lansez această piesă în duet cu Andrei Bănuță. Deși niciunul dintre noi nu era născut când originalul a fost lansat, ne-a apropiat dorința de a face acest duet și de a ne pune amprenta cu o interpretare proprie”, a declarat Andra.
„Sunt entuziasmat de acest proiect și foarte curios să aflu reacția publicului la varianta noastră a acestei piese. Colaborarea cu Andra a venit firesc, cred că este perfectă pentru această producție, iar stilurile noastre diferite au creat un produs nou și unic, un remake de care suntem mândri”, a spus Andrei Bănuță. 


Clipul semnat de Roman Burlaca a fost filmat la Chișinău. Peste 70 de persoane, selectate după look, au participat la filmări și au ajutat recrearea atmosferei din 1983 prin costume și scenografie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.