Cool Stuff

Netflix lansează în luna mai o miniserie despre viața și cariera lui Conor McGregor

Netflix a anunțat că în această lună va lansa un documentar despre viața, cariera și revenirea în octogon a celui mai popular luptător de MMA din toate timpurile: Conor McGregor.

Este vorba despre o miniserie intitulată „McGregor Forever”, care începe cu accidentarea extrem de gravă pe care McGregor a suferit-o în ultima sa luptă din UFC, cu Dustin Poirier, când și-a rupt piciorul. Fanilor li se va prezenta cum s-a recuperat starul irlandez, procesul său mental și modul în care plănuiește să facă marea revenire.

„McGregor Forever” ajunge pe Netflix pe 17 mai.

În multe cazuri, o accidentare precum cea prin care a trecut McGregor este motiv de retragere din sporturile de contact. Însă, nu și pentru celebrul irlandez. 

McGregor a menționat în trailerul pentru viitorul serial Netflix că a trecut prin multe emoții. Era plin de adrenalină atunci când și-a rupt piciorul și a izbucnit instantaneu. Apoi a trecut printr-o perioadă în care a crezut că s-ar putea să pună punct carierei sale și nu știa cum ar fi putut face față acestei situații.

McGregor a mai spus în trailer și că acesta este singurul loc în care cineva va auzi versiunea sa și că restul poveștii vieții sale abia acum începe și că va lupta din nou în 2023. 

Co-fondatorul The Religion of Sports, Gotham Chopra, a regizat acest documentar Netflix. El a declarat că oamenii trebuie să urmărească documentarul și să nu-și întoarcă privirea de la el sau „vă garantez că veți pierde cu siguranță ceva inexplicabil de sălbatic”.

Iată trilerul pentru „McGregor Forever”:


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.