Kiss Music News

Alicia Keys a cântat piesa „If I ain't got you” în versiunea orchestrală, pentru a promova seria Netflix „Queen Charlotte: A Bridgerton Story”

„Queen Charlotte: A Bridgerton Story”, o nouă serie populară Netflix, a avut premiera mondială pe 4 mai.

Alicia Keys, câștigătoare a 15 premii Grammy, a acceptat provocarea serviciului de streaming și s-a implicat în promovarea serialui, așa cum știe ea mai bine. 

Artista a creat o nouă versiune a unuia dintre cele mai mari hituri ale sale „If I ain't got you”, într-o ediție orchestrală (versiunea instrumentală abia ce a împlinit 20 de ani de la lansare), care poate fi regăsită în serial. 


Ea și-a unit forțele cu Orchestra Globală a Reginei Charlotte - o orchestră simfonică unică, formată din 74 de femei de culoare. Așa se face că unul dintre cele mai mari hituri ale anilor 2000 unește lumea contemporană cu lumea costumelor.

Cu toate că acțiunea serialului este plasată în secolul al XIX-lea, unele dintre piesele de pe coloana sonoră a acestuia sunt reinterpretări pentru vioară ale hiturilor muzicii pop. 


Videoclipul este inspirat de estetica reginei Charlotte. Rochiile și spațiile baroc sunt prezentate într-o variantă modernă, iar melodia „If I ain't got you” poate fi citită și prin stratul narativ al serialului. 


În piesă, Alicia vorbește despre rolul altei persoane în viața fiecăruia dintre noi - nu numai în sensul romantic, ci și în sensul fraternității.

Sinopsi serial:

Centrat pe ascensiunea reginei Charlotte către faimă și putere, acest prolog al universului Bridgerton spune povestea căsătoriei între tânăra regină și regele George, care a dat naștere unei mari povești de iubire, dar și unei schimbări în societate. Ea a dus la apariția înaltei societăți moștenite de personajele din Bridgerton.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.