Kiss Music News

Alina Eremia și Aerozen te salută de la „Ultimul nivel”

,,Ultimul nivel” are un beat groovy de trap și vorbește despre momentul în care distanța ar fi varianta ideală pentru doi oameni, despărțindu-i, de fapt, părerile și valorile diferite.

Alina Eremia pășește cu încredere în sfera muzicii urbane alături de Aerozen cu piesa ,,Ultimul nivel”, ce a fost cântată, spre delectarea fanilor, în premieră la festivalul Beach, Please!

Piesa a fost scrisă de Theea Miculescu, Alina Eremia, Alexandru Turcu și Aerozen, iar de producție s-a ocupat Alexandru Turcu. 

„<<Ultimul nivel>> este prima piesă de pe EP-ul <<Oh, no>>, care se va lansa în curând. Am experimentat în afara zonei muzicale cu care v-am obișnuit și așa s-a născut colecția de piese. Îmi place mult rezultatul final și cred că Aerozen a adus flavour-ul perfect pe piesa <<Ultimul nivel>>. ne spune Alina Eremia.
„Am încercat să preiau din feeling-ul special al Alinei atunci când mi-am pus versurile pe această piesă, însă am păstrat și ceea ce mă reprezintă. Cred că am conturat împreună ceva chiar tare.” ne spune Aerozen.

 

Alina Eremia și-a început cariera la o vârstă fragedă, iar la acest moment este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală. Cântecele și colaborările ei au fost întotdeauna în topuri, iar printre cele mai bune hituri ale Alinei includem: ,,Cum se face”, ,,A fost o nebunie”, ,,În dreapta ta”, colaborarea cu Vescan, ,,Tatuaj” și ,,Noi”. În 2021, Alina a lansat cel de-al doilea album al său, "Déjà Vu", care a primit titlul de Best Album la The Artist Awards 2021. În 2022, Alina Eremia s-a bucurat de foarte mult succes cu single-uri care au ajuns rapid pe locul #1, cum ar fi ,,Supertare”, cu Connect-R, care le-a adus și premiul pentru cea mai bună colaborare a anului la The Artist Awards 2022, și ,,Cerul roșu”. În acest an, Alina a lansat cel mai nou EP al său, "Metamorphosis”, pentru care a experimentat noi sunete și a colaborat cu nume precum Sak Noel, Ilkan Gunuc, Arem Ozguc și Arman Aydin. Recent, ea a adăugat un alt #1 cu ,,Ai fost”, colaborare cu Mario Fresh, care a fost #1 pe YouTube în tendințe și a intrat în topurile radio la doar două săptămâni de la lansare. 

Alberto Alexandru Vrabiescu, cunoscut sub numele de scenă Aerozen, este un rapper român din București, cântăreț și compozitor, în continuă ascensiune pe scena urbană românească. Cea mai recunoscută piesă a sa este “BUGATTI”, care are milioane de vizualizări pe YouTube și Spotify. 2022 a fost unul activ pentru artist, Aerozen lansând single-urile ,,Special/Hulk", ,,Atent la detalii" și materialul  său discografic de debut, EP-ul intitulat "Partypackz”, având prezent pe acesta colaborări cu Oscar, NMW Yanni, Ian și Petre Ștefan.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.