Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 10 mai - Ziua lui Bono, românca care s-a căsătorit cu ea însăși și reduceri la Summer in the City pentru ascultătorii Kiss FM

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Emisiunea de astăzi a început cu niște comentarii pe marginea vremii de afară, care la primele ore ale dimineții era destul de „bacoviană”. Apoi, Ciprian Dinu a continuat cu semnificațiile zilei de 10 mai: Ziua Regalității, Ziua Păsărilor și a Arborilor, dar și Ziua facerii curățeniei în camera proprie. Ascultătorii au subliniat că pentru unii e și zi de salariu sau de trimis indexul. 

De asemenea, Dinu a amintit că azi e și ziua de naștere a lui Bono, artistul împlinește 62 de ani. 

Kisstory

Pentru că e miercuri, e Kisstory cu Andreea Berghea. Ea a povestit cum pe 8 mai 1999 Ricky Martin urca pe primul loc în clasamentul american de single-uri cu Livin' La Vida Loca. Pe 11 mai, în 2011, pe eBay se vindea cel mai scump tricou vintage, cu 10.000 de dolari. Acesta era un tricou Led Zeppelin din 1979. A fost cel mai scump tricou purtat, vândut vreodată pe internet. În 2002, pe 11 mai, Ronan Keating puncta cel de-al treilea său no. 1 în UK Singles Chart cu balada „If Tomorrow Never Comes”. 

Pe 10 mai, 1991, trupa Roxette puncta al patrulea no. 1 american cu hitul „Joy Ride”, inspirat de un interviu dat de Paul McCartney, în care declara că a scrie piese cu John Lennon e ca o călătorie făcută cu mare bucurie.    


Melodia care trezește nostalgia

Cătălin Oprișan a ales U2, pentru că e ziua lui Bono, „I Still Haven't Found What Ițm Looking For”. 


Corina a mers pe interpretarea live a lui Brett Eldredge & Meghan Trainor „Islands In the Stream”


Dinu a ales-o pe Miley Cyrus cu remake-ul după „Jolene”. 


Ascultătorii au votat în această dată cu Oprișan, cadoul perfect pentru Bono. 

Apoi, Corina a dus ascultătorii până în Germania, de unde vine știrea că o doamnă a ales să se căsătorească cu ea însăși. Și nu orice doamnă, ci o româncă. Lavinia Lazăr a luat decizia de a face ceremonia de nuntă la data la care trebuia să se căsătorească cu fostul iubit. Fusese cerută în căsătorie cu 6 luni înainte. Ea și iubitul ei se mutaseră într-un apartament mai mare și plănuiau să aibă copii. Dar relația nu a mers, iar cei doi s-au despărțit. Lavinia a suferit o mare dezamăgire care a determinat-o să facă pasul bizar, relatează presa germană. „Am fost pur și simplu devastată și apoi am decis că mă voi căsători oricum. Și mă voi căsători cu mine însămi”, e spus Lavinia. Femeia a spus „da” în fața prietenelor, iar nunta a avut loc într-un local mic din München.

Ai cuvântul! 

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „U”. Eugen din Brăila a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate întrebările, iar kissomanii l-au făcut mai bogat cu 100 de euro. 

N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

Azi Corina a anunțat că este cătrănită și a povestit despre parfumuri, despre relația ei specială cu parfumurile și despre o aventură într-un magazin de parfumuri scumpe.  Întreaga ei poveste amuzantă o poți asculta în înregistrarea emisiunii. 

DesKiss Dimineața 10 mai 2023

DesKiss Dimineața, 01:17:37

DesKiss Dimineața - invitat Selly - 23 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:19:13

DesKissDimineața - invitat Dr. Holhoș - 22 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:30

DesKiss Dimineața - invitați Fly Project și Bianca Tilici - 19 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:16

Inspirați de povestea Corinei, Cătălin și Ciprian au povestit și ei situații penibile în care s-au regăsit, dar și ascultătorii au trimis la rând lor exemple personale. 

Pe final de emisiune, Ciprian Dinu a avut de făcut un anunț important: doar astăzi, 10 mai, ai ofertă specială pentru Summer in the City. Mai exact, DOAR pentru ascultătorii Kiss FM există un discount de 25% pentru biletele și abonamentele la festival. Ce trebuie să faci e să intri pe iabilet.ro și să introduci codul kissfm. 

Corina a povestit despre importanța  faptului că am scăpat de roaming în UE și despre cât de scumpe erau facturile la telefon atunci când plecai în vacanță înainte. Ciprian Dinu a completat-o cu informațiile că în 2017 am spus împreună „Adio roaming în UE!”. Acum când îți petreci vacanța în alt stat membru UE, ai scăpat de grija taxelor suplimentare pentru a vorbi la telefon sau a folosi internetul, rămâne doar să îți faci bagajul. 

Eliminarea taxelor suplimentare pentru roaming reprezintă un beneficiu concret pe care orice român îl are doar pentru simplul fapt că România face parte din Uniunea Europeană. În 2022, regulamentul privind roamingul a fost prelungit cu încă 10 ani. Până în 2032, europenii vor putea continua să vorbească la telefon și să utilizeze internetul în timp ce călătoresc în interiorul UE, fără costuri suplimentare. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.