Kiss Music News

LP a lansat noul single „Golden” printr-un live stream pe Youtube și Twitter, unde s-a conversat live cu fanii săi

Videoclipul o prezinta pe LP îmbrăcată în lenjerie intimă masculină, o blană ecologică oranj și bocanci, dansând într-un mansion clasic din California, printre „reminiscențele” trecutului și relațiilor, întruchipate de modele cu forme apetisante a căror piele goală strălucește în tușe de aur. 

Astfel, și-a anunțat noul album, ce va fi lansat la finalul lunii septembrie și care se va intitula „Love Lines”. 

Acesta analizează complexitatea naturii umane și conține 12 track-uri ce oferă o perspectivă introspectivă a vieții artistei din New York, incluzând relațiile romantice, parteneri, familie și analizând propriile trăiri.


LP a colaborat la realizarea acestui album cu Ashton Irwin, Andrew Berkeley Martin (Palaye Royale), Matthew Pauling (producător nominalizat la Grammy) propunându-și să prezinte publicului o filă intimă din traseul vieții personale și al autodescoperirii propriei persoane.

Albumul încalpsulează vocea unică și inconfundabilă a artistei LP, storytelling onest, rock&roll și emoții de neuitat. 

„Aceasta este esența a ceea ce sunt și ce am trăit în această viață, ce am cultivat și ce am încercat să înțeleg”, spune LP. „Simt că devin o persoană complexă. De la an la an devin eu însămi” , mai adaugă LP.

Solista originară din N.Y. crede că este „chemarea ei în viață” actul de a compune melodii, ea fiind recunoscută pentru înțelepciunea și modul analitic de a gândi și de a spune lucrurilor pe nume.

Primul single de pe acest album este „Golden”, o melodie ce explorează arta de a învața din lecțiile vieții, din iubirile pierdute. Alături de melodie, LP a lansat și un videoclip, realizat în colaborare cu Stephen Schofield care a lucrat în trecut cu Taylor Swift.

LP va concerta live la „Summer in The City”, pe 4 iunie, în Piața Constituției, unde va interpreta live câteva dintre cele mai cunoscute melodii: „Lost on You”, „Other people”, „The One that you Love”.  


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.