Kiss Time Out

Un nou documentar despre Britney Spears - cum arată viața artistei după ce a scăpat de sub tutela tatălui ei

TMZ plănuiește să lanseze un documentar despre cum arată viața artistei Britney Spears „în libertate.”

„TMZ Investigates: Britney Spears: The Price Of Freedom” va avea premiera pe 15 mai și se va axa despre cum arată viața vedetei după ce a scăpta de sub tutela tatălui ei; timp de 13 ani, ea nu a putut să ia decizii personale și a fost constant supravegheată.

„Documentarul vorbește despre căsnicia ei problematică, detașarea de familie, comportamentul alarmant, intervențiile eșuate, dar și despre cum Britney continuă să fie o forță în industria muzicală”, se arată notat în sinopsisul oficial al producției.


Pe de altă parte, Spears a fost extrem de vocală despre cât de mult urăște documentarele despre viața ei. În noiembrie, ea a scris o postare pe Twitter (pe care a șters-o între timp), unde a numit seriile astea „umilitoare.” 

„Sunt o persoană, nu sunt nici robot, nici experiment științific, așa cum m-au analizat în aceste filmne. Sunt un suflet prețuit, așa că toate documentarele care s-au făcut despre mine sunt pur și simplu gunoi”, a precizat Britney la acea vreme.


Artista nu a făcut referire la un documentar anume, dar cele mai populare (și recente) sunt „Controlling Britney Spears” (FX și Hulu) și „Britney vs Spears” de pe Netflix.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.