Kiss Music News

Olivia Addams strălucește în noapte cu „Creature”

„Creature” prezintă mixul ideal de pop și dance, stiluri unite de un refren captivant, și vorbește despre foste iubiri care lasă urme, dar în final, ajută în procesul nostru de transformare, devenind cea mai bună variantă a noastră.

De la tristețe la extaz, de la zi la noapte, de la a fi vulnerabilă, la a deveni puternică, Olivia Addams vine cu cel mai nou single al ei, care vă va rămâne imediat imprimat în minte. 

Piesa a fost scrisă de IRAIDA, Marius Dia, Olivia Addams și Achi, care s-a ocupat și de producție. Olivia Addams, IRAIDA și Marius Dia au colaborat anterior și pentru scrierea uneia dintre cele mai cunoscute piese ale Oliviei, care a fost hit și în Polonia, „Stranger".

,,Când ești la pământ și nu ai nicio direcție, ești singura persoană care te poate face să strălucești. Scânteia ta rămâne în modul în care te simți și se reflectă în modul în care oamenii te percep. Vreau să ridic un toast pentru toți oamenii care s-au simțit distruși din cauza unei alte persoane și s-au reinventat. Acest cântec este pentru voi.” ne spune Olivia Addams.

 

Olivia Addams este unul dintre puținii artiști români care au succes atât la nivel local, cât și internațional. Single-uri precum „Stranger” – piesă care a primit discul de platină în Polonia, „Fool Me Once” și „Never Say Never” au dominat topurile Airplay și Shazam din Polonia timp de câteva săptămâni consecutive, ceea ce au făcut-o pe Olivia una dintre cele mai apreciate artiste din teritoriu. La începutul lui 2022, Olivia a lansat primul ei cântec românesc, o surpriză mult așteptată pentru fanii ei. „Scrisori în minor”, scris de Carla’s Dreams, a reușit să depășească 3 milioane de stream-uri, asigurându-i un loc în Top 10 Radio Airplay. ,,Răsărit perfect” a urmat și ea traiectoria succesului, ajungând pe una dintre primele poziții în Top 10 Airplay și, de asemenea, colaborarea cu rareș pentru piesa “Buchet de trandafiri” a reușit să facă parte din Top 10 Radio Airplay săptămâni la rând. În plus, colaborarea cu florianrus pentru ,,Până îmbătrânim” a fost extrem de bine primită de radiouri și fanii artiștilor, piesa ajungând în Top 100 Airplay încă din prima săptămână de la lansare. Mai mult decât atât, a fost prezentă în trending-ul YouTube și Shazam. Colaborarea sa alături de Randi pentru piesa ,,Comete” a fost foarte bine primită atât de fanii artiștilor, cât și de radiouri, iar recent, artista a lansat piesa ,,Să nu mă poți uita”, alături de Marko Glass și Bvcovia și piesa ,,Dor”, foarte bine primită de fanii artistei. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.