Kiss Time Out

Lil Uzi Vert vine în premieră în România, pe scena festivalului Neversea

Beyoncé și-a început turneul „Renaissance World Tour” în Stockholm, Suedia, pe data de 10 mai. De atunci, clipuri cu celebra artistă au împânzit internetul, arătând cum ea și dansatorii ei folosesc popularul dans făcut de Lil Uzi Vert, pe melodia „Just Wanna Rock”.

Momentul începe cu Beyoncé și dansatorii săi, care pun toată energia în coregrafia hit-ului „Diva”, când beat-ul se schimbă brusc și începe super-populara piesă „Just Wanna Rock”, a rapper-ului Lil Uzi Vert, spre delirul fanilor.  


„Just Wanna Rock” a fost lansată în octombrie 2022 și a ajuns foarte repede pe locul 10 în topul Billboard Hot 100, lucru care i-a propulsat instant cariera. Beyoncé nu a fost singura care a sesizat potențialul acestui moment; Drake a făcut același lucru în februarie, într-un video postat pe Instagram, în timpul Super Bowl. 

Fanii Lil Uzi Vert din România vor putea să îl asculte live pe artist anul acesta, întrucât va fi prezent la festivalul NEVERSEA, pe scena principală, între 6-9 iulie. 

Compozitor și artist, promotor al stilului emo rap, care a surprins prin tatuajele de pe față, coafurile excentrice și vestimentația androgină, Lil Uzi Vert va urca, în premieră, pe scena principală a festivalului NEVERSEA.

Alături de Lil Uzi Vert, pe scena principală a celui mai mare festival de pe o plajă din Europa, Neversea, vor urca și artiști și DJ-i de top internațional precum: J Balvin, CKay, Alok, Claptone, Don Diablo, Lost Frequencies, Salvatore Ganacci, Steve Aoki, Timmy Trumpet, Tujamo, Paul Kalkbrenner, Morten, Vini Vici.

Tot pe scena principală, pe lângă artiștii și DJ-ii internaționali, vor urca anul acesta și artiști autohtoni precum: Grasu XXL, Nicole Cherry, Rareș x Adi Istrate x Erika Isac, Spike, Ștefania și mulți alții.   

Abonamentele pentru festival și pachetele de grup sunt disponibile pe site-ul oficial: neversea.com/tickets

Festivalul NEVERSEA are loc în perioada 6 – 9 iulie 2023, în Constanța.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.