Kiss Time Out

Red Bull Four 2 Score provoacă jucătorii amatori de fotbal să-și arate abilitățile într-o competiție inedită 4 la 4

Red Bull Four 2 Score, o competiție inovatoare de fotbal 4 la 4, caută campioni naționali pe cinci continente, în peste 25 de țări.

Competiția de fotbal provoacă jucătorii amatori atât bărbați, cât și femei din întreaga lume să-și demonstreze abilitățile și să-și reprezinte țara în finala mondială care va avea loc în luna august, la RB Leipzig, în Germania.

Red Bull Four 2 Score este conceput special pentru jucători și fani ai fotbalului de atac. Este un joc solicitant, care nu lasă loc de ezitare.

Cum se desfășoară:

Echipe de câte 4 jucători

2 categorii: Masculin/Mixt și Feminin

Meciuri de zece minute - fără pauze, fără portar

Golurile din primul și ultimul minut se DUBLEAZĂ

Golul de aur 1 la 1 -  se aplică doar în etapele eliminatorii, atunci când un meci se încheie la egalitate, după cele 10 minute. Un jucător din fiecare echipă joacă împotriva celuilalt (1 la 1) până când se înscrie primul gol

Echipa câștigătoare a Finalei Naționale va avea șansa de a reprezenta România în Finala Mondială din Germania, de la RB Leipzig

Structura turneului este deschisă jucătorilor amatori și include 2 etape de calificare, la București (10 iunie) și Timișoara (17 iunie), și finala națională, la București (24 iunie).

Jucătorii eligibili trebuie să aibă între 18 și 35 de ani și să aibă reședința în România. Echipele pot avea maximum cinci jucători, patru principali și o rezervă, și se pot înscrie la una dintre cele două categorii: masculin/mixt și feminin.

Înscrierile sunt deschise și toți cei care-și doresc să participe la Red Bull Four 2 Score au ocazia să intre într-un proiect inedit, să se distreze și, cel mai important, să reprezinte România la finala globală.

Mai multe informații despre competiție, regulile jocului și reguli de înscriere sunt disponibile aici.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.