Cool Stuff

A apărut primul trailer pentru noul film al lui Leonardo DiCaprio - „Killers of the Flower Moon”

Cea de-a șaptea colaborare dintre DiCaprio și Scorsese.

Primul trailer pentru mult așteptatul film al lui Martin Scorsese, „Killers of the Flower Moon”, a fost lansat ieri și prezintă o poveste despre lăcomie și moarte. 

Ecranizarea romanului de succes al lui David Grann, are loc în 1920 și îi are în prim plan pe Leonardo DiCaprio și Lily Gladstone în rolul unui cuplu aflat în mijlocul unei anchete pentru crimă, care implică moartea unor membri ai tribului Osage din Oklahoma.

Filmul marchează cea de-a șaptea colaborare dintre DiCaprio și Scorsese.

„Ceea ce este grozav la Leo, și este motivul pentru care lucrăm împreună atât de des, este că el merge acolo. El merge în aceste locuri ciudate, care sunt atât de dificile și întortocheate, iar prin întortochere, cumva se ajunge la o claritate. Și, de obicei, este în expresie, în fața lui, în ochii lui. Întotdeauna i-am spus asta. Este un actor de film înnăscut”, a declarat Scorsese. 

Din distribuție mai fac parte Robert De Niro, Jesse Plemons, John Lithgow și recentul câștigător al premiului Oscar pentru cel mai bun actor, Brendan Fraser.

Având un buget de 200 de milioane de dolari, filmul finanțat de Apple marchează cel mai costisitor pariu de până acum al platformei de streaming. Compania a colaborat cu Paramount pentru a oferi filmului o lansare largă în cinematografe înainte de a se îndrepta către Apple TV+. 

DiCaprio a postat și el trailerul pe contul său de Twitter și a scris: „Este un proiect de care sunt mândru & abia aștept să îl împărtășesc cu voi toți.” 

„Killers of the Flower Moon” va avea premiera în cinematografe pe 6 octombrie.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.