Cool Stuff

Toată lumea e șocată de felul în care arată dinții lui Johnny Depp

Aflat la Cannes, actorul a surprins publicul într-un mod neplăcut.

Johnny Depp este în aceste săptămâni la Festivalul de Film de la Cannes și a devenit rapid subiect de discuție pentru fani, dar într-un mod negativ.

Fostul actor din Pirații din Caraibe a revenit în lumina reflectoarelor la începutul acestei săptămâni, ajungând pe covorul roșu pentru premiera noului său film „Jeanne du Barry”, în care îl interpretează pe regele Ludovic al XV-lea.

După ce fotografii cu Depp au apărut online, mai mulți utilizatori de pe rețele sociale au comentat despre dinții actorului care pare că au putrezit.

„Dinții lui Johnny Depp sunt literalmente putreziți”, a scris o persoană pe Twitter, în timp ce alta a scris: „Dinții lui Johnny Depp strigă după ajutor”.

Un altul a adăugat: „Acum aflăm că dinții lui Johnny Depp din Pirații din Caraibe nu au fost, în esență, modificați.” 


La începutul acestei săptămâni, Depp a răspuns la sugestiile că a fost „boicotat” de Hollywood în urma acuzațiilor de abuz din partea fostei sale soții, Amber Heard.

„M-am simțit boicotat de Hollywood? Ar trebui să nu ai puls ca să poți spune: „Nu. Nimic din toate astea nu se întâmplă. Este o glumă ciudată”. Când ți se cere să demisionezi dintr-un film pe care îl faci din cauza a ceva care este doar o funcție a unor vocale și consoane care plutesc în aer, da, te simți boicotat. Nu mă simt boicotat de Hollywood, pentru că nu mă gândesc la Hollywood. Este o perioadă ciudată și amuzantă în care toată lumea ar vrea să poată fi ei înșiși, dar nu poate. Trebuie să se alinieze cu persoana din fața lor. Dacă vrei să trăiești acea viață, îți doresc tot ce e mai bun”, a declarat Depp. 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.