Kiss Music News

Ava Max, artista Sweet, deloc Psycho, ajunge pentru prima dată la un festival din România, la UNTOLD

De opt ani în Cluj-Napoca se scrie câte un capitol din cea mai frumoasă poeveste de festival, UNTOLD. În acest an, tărâmul magic UNTOLD își va deschide porțile pentru sutele de mii de fani care vor trăi bucuria autentică împreună cu cei mai mari artiști și DJ-i ai lumii, care ajung pe mainstage-ul festivalului: Imagine Dragons, Ava Max, Bebe Rexha, French Montana, Years & Years și ASAP Ferg.

Platformele de streaming par a fi mediul ideal pentru a deveni un nume cunoscut în industria muzicală. 

Înainte de a avea succes cu alias-ul Ava Max, a lansat un EP, „Amanda Key”, cu primul său nume de scenă, Amanda Key. Se întâmpla în 2008, cele șase piese incluse în acest material discografic i-au oferit vizibilitatea în industria muzicală, dar nu a fost de ajuns. 

În 2015 a postat pe platforma de streaming SoundCloud mai multe producții proprii, „Anyone But You” a fost single-ul cu care a reușit să intre în atenția marilor label-uri și a ales să colaboreze cu gigantul Atlantic Records. 2018 a fost anul în care Ava Max devenea o artistă internațională. 


 „My Way” și „Not Your Barbie Girl” au intrat în chart-urile internaționale, dar „Sweet But Psycho”a avut o popularitate imensă: No 1 în mai multe țări ale lumii, în Statele Unite a debutat direct pe locul 10 și este una dintre piesele care a trecut de un miliard de ascultări pe platforma Spotify (1.444 miliarde). 

Au urmat „So Am I”, „Kings & Queens”, dar și colaborări cu producători EDM. Cu Tiesto pentru single-ul „The Motto” a fost un succes imens, piesa a trecut de 620 de milioane de ascultări, și cu norvegianul Alan Walker pentru „Alone, Pt.II”.


 În 2019, Ava Max a fost recompensată cu trofeul la categoria „Best Push Act” în cadrul MTV Europe Music Awards, a fost nominalizată la „Best International Video” și la categoria „International Song Of The Year” în cadrul NRJ Music Awards.


Acesta e, pe scurt, parcursul artistei din Statele Unite, Ava Max, o artistă neconvețională, o premieră pentru UNTOLD și pentru România. 

Line-up-ul ediției 2023 a festivalului UNTOLD include și cei mai cunoscuți DJ-i din lume pe mainstage: David Guetta, Armin van Buuren, Martin Garrix, Alok, Alesso, Steve Aoki, KSHMR, Tujamo, Fedde le Grand, Salvatore Ganacci, Topic și ZHU.   

Dacă ai experimentat bucuria autentică a universului UNTOLD, e momentul să te implici în procedura de votare în Top 100 festivaluri în 2023: https://bit.ly/3nwjf99

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 3-6 august 2023 în Cluj-Napoca. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.