Kiss Music News

Noua piesă „Noaptea pe la 3” îi prezintă pe Satoshi și Carla’s Dreams cântând despre iubiri molipsitoare

Unele iubiri te consumă, te apasă și îți răpesc liniștea și cu toate astea, e greu să îți închizi inima.

,,Noaptea pe la 3” îi regăsește pe Satoshi și Carla’s Dreams cântând despre iubiri molipsitoare, iubiri pentru care lași mereu un set de chei la îndemână. Interpretarea însuflețită a celor doi vă va emoționa, apăsa și răscoli în același timp.

Piesa ,,Noaptea pe la 3” a fost compusă de Satoshi și Carla’s Dreams, iar la producție au lucrat împreună cu Alexandru Turcu, Cătălin Temciuc și Bogdan Hristoforov. Videoclipul piesei a fost regizat de Roman Burlacă și filmat în Chișinău, producția sa fiind asigurată de BR Films.

,,Am scris <<Noaptea pe la 3>> dintr-o mare frustrare. Oamenii vor să se dezlege, dar se mai agață de tot ce atârnă din legătura deja dezlânată și tremurândă. CSD au ascultat piesa și au spus că le place, că văd o colaborare. Restul a ținut de pixuri, foi, cabluri și ore.” ne spune Satoshi.
„Noi ne ținem de adevăr. Concret acum de adevărul artistic. Satoshi este adevărat, piesa este adevărată și ne bucurăm că putem participa la încă o treaptă spre culmile pe care și le dorește și pe care le merită.” ne spune Carla’s Dreams.


Născut în 1998 în Cahul, Moldova, Satoshi este o voce fresh în peisajul muzicii urbane, cunoscut pentru stilul său inovator, cu rădăcini din muzica tech trap și chopper rap. Alături de atitudinea sa puternică și o voce pe măsură, Satoshi a început să lucreze la primul său album în 2020, iar în 2022 a lansat cu succes primul său album de studio intitulat “RUSH”. Printre single-urile lansate și bine primite se numără “Mama mi-a spus” și “Foaie Verde”. Recent, el a lansat single-ul “Căștile Mele”, care a fost prezentat în avanpremieră la Urbanist Sessions. 

Carla’s Dreams este unul dintre cele mai nonconformiste proiecte din industria muzicală, cu piese versatile, mesaje puternice și teme diverse. În 2022, Carla’s Dreams au sărbătorit 10 ani de activitate, în care și-au construit o bază solidă de fani, au susținut sute de concerte și au umplut spații largi precum Arenele Romane sau Romexpo. 2022 a fost și unul plin de lansări, în care piese precum ,,Victima” și ,,Adidașii gri” sau ,,Înapoi” au dominat topurile locale. De asemenea, una dintre cele mai de succes piese ale proiectului Carla’s Dreams, ,,Sub Pielea Mea”, care a cucerit Ucraina și CIS, a ajuns anul trecut #11 pe Shazam, global, depășind artiști precum P!nk, Coldplay sau Florence + The Machine. De neratat este și proiectul ,,Nocturn”, un proiect ce conține 6 povești scurte, spuse de 6 personaje, în aproximativ 200 de zile. Astfel, au fost lansate 13 piese, printre care și ,,Luna”, Dependent, în colaborare cu Deliric, ,,Anxietate” cu Antonia, alături de alte testimoniale și materiale. Ultima colaborare, pentru piesa ,,Din cauza ta”,  alături de Nicole Cherry, a fost primită foarte bine de radiouri și de fanii artiștilor, fiind prezentă timp de 13 săptămâni în Top 10 Media Forest. Cel mai recent single, ,,ae”, este foarte bine primit atât de radiourile mari din țară, cât și de fanii artistului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.