Cool Stuff

Zeci de mii de constănțeni și de turiști au sărbătorit Zilele Constanței

Un maraton de evenimente s-a bucurat de un real succes weekendul trecut, 18-21 mai, la Zilele Constanței, unde vedete autohtone au încântat publicul

Zilele Constanței au avut loc în weekendul 18-21 mai, în prezența a zeci de mii de constănțeni și turiști, care s-au bucurat de un maraton de evenimente. Cele patru zile au fost pline de spectacole de teatru, concerte, expoziții, evenimente sportive și tot felul de alte activități interesante, care au avut loc în mai multe spații. Evenimentul a fost organizat de Primăria Constanța.  


Punctul central al distracției a fost în Piața Ovidiu. Acolo, pe scenă au urcat, pe parcursul weekendului, Grasu XXL, Puya, Killa Fonic, INNA, Mario Fresh, dar și Direcția 5, Iris – Cristi Minculescu, Valter și Boro, Mircea Baniciu. 


O altă destinație îndrăgită a fost parcul Farului, care a fost gazda unor momente de suflet și nostalgie. Pe scena amplasată acolo, au urcat nume precum Corina Chiriac, Monica Anghel, Mahala Rai Banda și mulți alții.


Întreaga listă de evenimente a creat o atmosferă de neuitat, timp de patru zile, în orașul de la malul mării. Un prilej numai bun pentru miile de oameni care și-au sărbătorit onomastica cu ocazia Sf. Constantin și Elena. Un weekend demn de a celebra cei peste 2.500 de ani de istorie care definesc Constanța. Toate acestea s-au încheiat cu un super show de drone, duminică seară. 


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.