Kiss Music News

Motivul pentru care Sam Smith și-a încheiat concertul din Manchester, după doar patru piese

Sam Smith și-a anulat concertul din Manchester, după ce a cântat doar patru piese.

Sam era în plin concert de promovare al turneului său „Gloria”, când s-a oprit brusc din cântat, spre dezamăgirea fanilor. Ulterior, în social media, el și-a cerut scuze pentru cele întâmplate.


„Nu știu sincer ce să spun. Am luptat cu un virus în urmă cu câteva săptămâni, iar de atunci am călătorit prin Europa și am avut show-uri fantastice. Astăzi, la probele de sunet, m-am simțit foarte bine și eram extrem de entuziasmat să vă ofer un show memorabil, cu o surpriză specială la final.

Am coborât de pe scenă și am încercat totul pentru a-mi recupera vocea, dar nu a funcționat nimic. Sunt distrus pentru că nu am putut să termin show-ul. Vă iubesc pe toți foarte tare. Îmi pare rău, îmi pare rău, îmi pare rău”, a zis el.

A doua zi după show, echipa muzicianului în vârstă de 31 de ani a spus că banii pe biletele luate vor fi returnate, atât pentru show-ul din Manchester, cât și pentru cele din Birmingham și Glasgow (pe care le-a anulat după problemele vocale).

„Doctorii i-au recomandat lui Sam repaos vocal total. Sam are inima frântă pentru că și-a anulat concertele, însă doctorii i-au spus că dacă va continua să cânte, își va afecta permanent corzile vocale”, a spus unul dintre reprezentanții săi.

Sam ar fi trebuit să cânte și în România, în iunie, în cadrul festivalului Summer in the City, dar și-a anulat show-ul și de aici. Între timp, evenimentul a fost mutat în perioada 18 și 19 august.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.