Cool Stuff

French Montana și FERG vin în premieră în România la a 8-a ediție a festivalului UNTOLD

Sute de mii de fani din toată lumea așteaptă momentul în care porțile magice ale universului UNTOLD se deschid pentru o nouă experiență memorabilă. Timp de patru zile festivalul UNTOLD își așteaptă fanii cu personaje fantastice, animatori, majorete, dansatori, parade, spectacole cu acrobați care sfidează gravitația și peste 250 de artiști naționali și internaționali, care completează această experiență unică de festival.

 UNTOLD e o lume care se deschide pentru patru zile și patru nopți, e un uriaș tărâm al bucuriei, o plimbare într-un carusel de genuri muzicale, zâmbete și dans până la răsărit. În perioada 3-6 august, Cluj-Arena va oferi show-uri în premieră, datorită unor artiști live care ajung pe mainstage-ul UNTOLD

French Montana aka Frenchy aka Macaroni with the cheese aka Frenchington  este cunoscut în întreaga lume pentru succesele de chart și pentru implicarea in acțiuni filantropice. Artistul din spatele succesului “Unforgettable”, single cu peste 1,657 miliarde de ascultări pe Spotify, și-a început cariera ca battle rapper cu alias-ul Young French.  


În 2018, rapper-ul american a fost numit ambasador al Global Citizen pentru acțiunile filantropice din Uganda

De la creator al unei serii pe format DVD, “Cocaine City”, lansată în 2002, cu apariții până în 2010, la omul din spatele celui mai difuzat hit radio din Statele Unite, „Shot Caller”, French Montana a avut colaborări cu cele mai mare nume din industria hip-hop, de la The Weeknd, Future, Akon, Drake, Lil Wayne, Nicky Minaj, Chris Brown, Kanye West, ASAP Rocky la Daddy Yankee, Adam Levine, Diplo sau Doja Cat, French Montana a reușit să devină un personaj relevant în cultura underground, iar în această vară va ajunge în premieră la festivalul UNTOLD

Secțiunea de apariții live este completată de un fost membru al “mafiei” ASAP


Cu un single inclus în lista celor mai bune 50 de piese din 2012, rapper-ul a fost considerat "Rookie of the Year" în cadrul galei BET Hip Hop Awards

Cu o carieră impresionantă, FERG și-a prezentat ultimul album, al cincilea din carieră, “Floor Seats II”, cu o serie de colaborări neașteptate cu nume ca Marilyn Manson, Dennis Rodman sau Mulatto. 

Line-up-ul ediției 2023 a festivalului UNTOLD include și cei mai cunoscuți DJ din lume: David Guetta, Armin van Buuren, Martin Garrix, Alok, Alesso, Steve Aoki, KSHMR, Tujamo, Fedde le Grand, Salvatore Ganacci, Topic, ZHU.   

Festivalul UNTOLD are loc în perioada 3-6 august 2023 în Cluj-Napoca

Dacă ai experimentat bucuria autentică a universului UNTOLD, e momentul să te implici în procedura de votare în Top 100 festivaluri în 2023 AICI.  

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.