Kiss Music News

Cântăreața Sia a dezvăluit că are autism

Sia a mărturisit că suferă de autism.

Invitată în cadrul emisiunii „Rob Has a Podcast”, artista a spus: „Sunt pe spectru și momentan sunt și în perioada de recuperare. Sunt multe lucruri în viața mea. Să te recuperezi și să știi ce problemă neurologică ai putea să ai sau nu, ei bine, cred că are foarte mare importanță. Cred că nimeni nu te poate cunoaște și nu te poate iubi atâta vreme cât ești plin de secrete și trăiești în rușine.”


Sia a vorbit și despre abuzul de substanțe și cum a căutat tratament în direcția asta.

„Când ajungem într-o cameră plină de străini cărora le povestim cele mai întunecate și rușinoase secrete ale noastre și toată lumea râde alături de noi, nu ne mai simțim ca bucăți de gunoi, pentru prima oară în viețile noastre, ci ne simțim văzuți pentru cine suntem cu adevărat, iar apoi putem să ieșim în lume și să fim oameni.”

Cântăreața, 47 de ani, a lăsat de înțeles că abia recent a descoperit că suferă de autism. „Timp de 45 de ani mi-am zis - trebuie să-mi pun costumul de om acum - și abia în ultimii doi ani am devenit cu adevărat eu.”


Tulburarea de spectru autist poate afecta modul în care unele persoane interacționează cu altele, cum se comportă, cum comunică sau cum învață. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.