Kiss Music News

INNA cucerește Asia cu melodia „Up” și o provocare de pe TikTok

INNA continuă seria pieselor de succes care cuceresc topurile internaționale.

Single-ul „Up”, lansat în colaborare cu Sean Paul, a devenit viral pe TikTok, unde are peste 830.000 de video-uri uploadate în aplicație, un adevărat record. 


Oameni din toate colțurile Asiei s-au filmat în diverse locuri și contexte, în timp ce au dansat pe coregrafia piesei și au transformat-o într-un adevărat fenomen; provocarea a devenit populară pe TikTok.


Succesul melodiilor INNEI este confirmat și de rezultatele de pe Spotify, unde artista are 9 milioane de ascultători lunar și a devenit cel mai ascultat artist din Europa de Est pe platformă. 

Mai mult, colaborarea cu faimosul DJ R3HAB și Sash!, pentru „Rock My Body”, are succes la nivel internațional - a ajuns pe locul #184 în topul global al căutărilor Shazam și este prezentă în top 100 Shazam în țări precum Republica Cehă, Emiratele Arabe Unite, Franța, Finlanda.


Cântecul a adunat peste 10 milioane de stream-uri de pe toate platformele și este în top 100 pe radiourile din Turcia, Lituania, Estonia, Franța, Croația, CIS și Bulgaria. 


 Pentru INNA urmează o vară plină de concerte și festivaluri în Turcia, Spania, Bulgaria, Ungaria, România, Finlanda, Marea Britanie, Letonia și multe altele de confirmat.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.