Kiss Music News

ADI a lansat o piesă sensibilă, „Ultima oară”

ADI revine în atenția noastră cu o melodie emoționantă.

Amintirile au puterea de a contura iluzii, iluzii legate de speranța că o relație mai poate funcționa, iar în momentul în care separarea are loc, ai vrea ca pasiunea de la început să se întoarcă. 

Despre asta vorbește ADI în piesa „Ultima oară”. Artistul a compus-o pentru inimi care sunt pe cale să se frângă și pentru ultimele momente petrecute în doi, momente pline de speranța că va fi ca la început.


Cântecul a fost scris de ADI, cu ajutorul lui Alexandru Turcu, care i-a oferit o mână de ajutor și la partea de producție. Videoclipul este realizat tot de muzician, cu cele mai dragi amintiri ale sale, lăsându-ne să tragem cu ochiul la sesiunile sale din studio, la cele mai frumoase momente de pe scenă și la persoanele sale tragi. 


„Este o piesă în care am vrut cumva să descriu, din percepția mea, iubirile trecute prea devreme, iubirile neîmpărtășite, iubirile pierdute. Momentul în care simți că nu mai ești iubit și ai vrea să mai fii pentru ultima oară, dar ca prima oară. Ceva ce cu toții am simțit cel puțin măcar o dată în viață” a spus el.


Despre ADI

ADI are doar 21 de ani și este artist, compozitor și actor, absolvent al Irish Institute of Modern Music din Londra, secția de compoziție și voce. Pasiunea pentru muzică a decoperit-o la vârste fragede, învățând să cânte la tobe, pentru ca mai apoi să se ducă și spre chitară, chitară bas, pian și marimba. 

Fost membru în trupa Maxim, care a făcut ravagii în rândul adolescenților, ADI și-a început cariera solo recent, odată cu participarea în cadrul primului sezon al talent show-ului „One True Singer”. 

Cu un background artistic care cuprinde peste 450 de concerte în toată țara, printre care și concerte pe scene mari alături de James Arthur și Willy William, ADI e pregătit să demonstreze că are toate calitățile necesare unui artist de succes. 

Primul său album, „11”, lansat alături de Erika Isac, s-a bucurat de o apreciere mare în rândul tinerilor, bucurându-se de sute de folosiri ale sound-urilor pe platforma TikTok. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.