Erika Isac a lansat o piesă plină de atitudine, „Hollow”

„Am tras de vise, chiar și când s-au spart”, zice Erika Isac.

Artista lucrează la propriul tău playlist pe care să dai play când ai nevoie de atitudine. 

„Hollow” reprezintă doza de vulnerabilitate din putere și descrie perfect momentul în care realizezi cât de greu e drumul, dar te ambiționezi să îl străbați ca un rockstar.

Piesa îi pune în evidență abilitățile și flexibilitatea vocală, iar beat-ul îți va da, cu siguranță, energia să lucrezi la visul tău.

Versurile  sunt scrise de tânără, iar pentru muzică și producție a colaborat cu REALM. 

„Pentru toți cei care au nevoie de un imbold ca scânteia lor să se facă văzută și auzită, pentru toate momentele când obosești, dar trebuie să continui să lucrezi la visul tău. Am pus în piesă lucruri pe care mi le spun și mie și sper să răsune și în căștile voastre”, spune ea.


Despre Erika

Erika Isac este una dintre cele mai fresh apariții din industria muzicală din România. Finalistă a primului sezon „One True Singer”, Erika a lansat alături de ADI single-ul „Regreți”, piesă susținută de cele mai importante radiouri din România.

Cu o experiență de peste șapte ani în industria muzicală, Erika a participat de-a lungul timpului la mai multe talent show-uri și e pregătită să demonstreze că merită să fie pe cele mai mari scene ale lumii. Erika își construiește și o bază de fani, colaborări precum „4 dimineața”, cu Marko Glass, sau „Sugar”, cu Theo Rose, bine primite, mai ales în mediul online. 


Erika a lansat alături de ADI și un material complex,  EP-ul „11”, care a fost foarte bine primit pe platformele de socializare. Recent, Erika a lansat alături de Berechet piesa „Ferrari”, extrasă de pe soundtrack-ul filmului „Haita de acțiune”, iar ultimul său single, „Tap Tap”, prezentat în avanpremieră la Urbanist Sessions, are succes pe platforma TikTok.