Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 2 iunie - Ziua Italiei, urși și foști iubiți

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Dimineața de vineri a început cu multă voie bună și distracție, chiar dacă kissomanii s-au plâns puțin pentru faptul că ei „n-au avut parte de punte”, adică n-au avut zile libere pe care să le unească cu weekend-ul.

Așa cum deja i-au obișnuit pe ascultători, ei au făcut haz de necaz, ba chiar s-au jucat și într-un video amuzant, așa cum poți să vezi mai jos.


Ziua de 2 iunie, a doua zi de vară, are multe semnificații interesante, după cum ne-a spus Dinu. În primul rând, este Ziua Națională a Italiei, așa că și atmosfera din studio a venit însoțită de „la dolce vita.” 

Apoi, mai serbăm așa:

  • Ziua Națională pentru Adopție
  • Ziua în care Reginei Elisabeta a II-a a Regatului Unit al Marii Britanii și a Irlandei de Nord a fost încoronată la Catedrala Westminster din Londra, în 1953
  • 127 de ani de la patentarea RADIOULUI! Pe 2 iunie 1896, Guglielmo Marconi primește patentul pentru noua sa invenție: radioul.

Concurs Nestlé pentru copii și adulți

Știi mâncarea aceea care îi dă copilului tău startul de dimineață? Tot cu micul dejun începe si formarea de obiceiuri alimentare sănătoase. De aceea, Nestlé a creat NutriPorția, o metodă inspirată prin care te poți ghida în alegerea meniului, zi de zi, pentru toată familia.

Și cum dintr-o viață sănătoasă nu trebuie să lipsească nici jocul, dacă ai un copil pe lângă tine, lasă-l să spună „Mi-e foameeee”, în stilul lui, și poate câștiga, pentru părinți, un espressor genial, cu tot cu cafea.

Ascultătorii au fost invitați să-și „facă copiii auziți”, iar cel mai creativ „mi-e foame” a fost premiat.

Melodia care trezește nostalgia

După cum povestea, spiritul Italia a luat cu asalt vibe-ul Deskiss, așa că moderatorii au propus:

Corina a mers pe ceva „de suflet” - Rita Pavone - „Cuore”


Oprișan a venit tot cu ceva romantic - Eros Ramazzotti - „Più Bella Cosa”


Dinu a propus - Tiziano Ferro - „Perdono.”


Câștigător a fost Oprișan.

Ursul plimbăreț

Corina, Cătălin și Ciprian au comentat o știre care a avut loc în comuna Micfalău din județul Covasna. Aici, un urs care dădea târcoale unui stup de albine a fost capturat și relocat.

„Am făcut procesul verbal, ursul a fost tranchilizat, i-a fost pus cip, în ureche crotaliu, conform legii, pentru că dacă mai apare într-o zonă în intravilan atunci nu trebuie să așteptăm să facă pagube, ci putem să intervenim prin împușcare. Acest urs a fost tranchilizat și ulterior transportat departe de localitate, pe raza de vânătoare a asociației, fiindcă dacă transportăm în alte locații trebuie să cerem avize. Ceilalți urși care au fost transportați în zona respectivă nu prea au revenit. Sperăm că înțelege că a primit a doua șansă”, a spus primarul comunei. Întreaga știre aici.

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „E”. Claudina din Târgoviște a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate cele 10 întrebări, iar kissomanii au premiat-o premiat cu 100 de euro.

Concurs Telekom

Kissomanii i-au rugat pe oameni să le spună ce înseamnă pentru ei să „trăiască nelimitat.” Au fost încurajați să trimită mesaje, fără să-și pună limite la imaginație, pentru șansa de a câștiga Samsung A14 de la Telekom.

Kissopedia

Cătălin ne-a povestit astăzi despre diferite stații de autobuz false care există în mai multe orașe din Germania. Stațiile sunt poziționate în apropierea centrelor de bătrâni și au fost special construite pentru cei care suferă de demență și care se pierd.

„Totul a pornit după ce personalul de la un cămin de bătrâni din Düsseldorf a observat că există o tendință ca bătrânii să folosească stațiile de autobuz ca punct de plecare în călătoria lor”, notează infoactual.ro.

Ei se simt în siguranță acolo, cât așteaptă, motiv pentru care un personal al centrului vine la ei și-i întreabă: „Autobuzul pare să întârzie puțin. Ce zici de o ceașcă de cafea?” Astfel, reușesc să-i aducă înapoi la cămin. Întreaga povestire în podcast-ul de mai jos.

N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

Corina a vrut să vorbească azi despre foști și foste și a povestit cum o prietenă de-ale sale a ieșit la un date cu un tip, după ce o perioadă au vorbit online.

Cât timp au stat la masă, el tot făcea comparații între ea și fosta, iar în cele din urmă, după o sticlă de vin băută, și-a sunat fosta iubită și i-a spus că vrea înapoi la ea, de față cu prietena Corinei.

Kissomana a avut un mesaj simplu pentru cei care fac astfel de lucruri: „Cine e fiert după fostul, fosta, stați acasă.” Povestirea o găsești în podcast-ul de mai jos.

DesKiss Dimineața 2 iunie 2023

DesKiss Dimineața, 01:18:12

DesKiss Dimineața - invitați Fly Project și Bianca Tilici - 19 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:16:16

DesKiss Dimineața - 17 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:15:59

DesKiss Dimineața - 16 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:13:50

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.