Kiss Music News

Rihanna face mișto de sarcina ei și are un mesaj pentru fani

Rihanna are chef de joacă.

Artista în vârstă de 35 de ani a postat o serie de fotografii pe contul ei de Instagram, în timp ce purta un tricou oversized cu un mesaj clar: „Use A Condom” (n.r. folosește un prezervativ). Riri este însărcinată cu al doilea copil al ei, așa că în dreptul fotografiei a notat: „Tricoul ăsta este vechi.”


Cântăreața și A$AP Rocky au deja împreună un fiu, RZA, care abia a împlinit un an; ea și-a anunțat a doua sarcină în mod public, în timpul show-ului ei din cadrul Super Bowl.

Numele primului copil aduce un omagiu lider-ului trupei Wu-Tang Clan, RZA, al cărui nume real este Robert Fitzgerald Diggs.


„Adoră să fie mamă, iar mintea ei este aici momentan. Este extrem de fericită”, a spus o sursă din anturajul vedetei.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la British Vogue în martie, Rihanna a spus: „Este totul. Pur și simplu nu-ți mai aduci aminte viața pe care o aveai înainte, este o nebunie totală. Pur și simplu încerci să ți-o amintești - și există fotografii cu asta - dar sentimentele, dorințele, lucrurile care-ți plăceau, totul, pur și simplu nu te mai identifici cu ele, deoarece nu-ți permiți, la nivel mental, să mergi atât de departe, deoarece nu mai contează.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.