Kiss Music News

Alexandra Stan a lansat o nouă piesă dance, „Bobo”

Ești pregătit de dans?

Alexandra Stan a lansat piesa „Bobo”, produsă de Manuel Riva și Nick Ribbens. Miesa îmbină elementele din muzica dance contemporană cu amprenta muzicală unică a artistei.

„Anul trecut am fost pentru prima oara la Tel Aviv pentru a celebra ziua mea de 33 de ani. Acolo l-am cunoscut pe Bobo, cu care m-am conectat imediat la nivel spiritual, iar două săptămâni mai târziu am scris această piesă alături de talentații Manuel Riva și Nick Ribbens. Acum, un an mai târziu, cu o zi înainte de ziua mea, dăruiesc tuturor cel mai frumos cadou”, a spus ea.


Videoclipul este o sărbătoare vizuală, care combină atât elemente de coregrafie, cât și culori vibrante; în prim-plan este cel care a fost inspirația piesei - Bobo. Regizat de Bogdan Daragiu, clipul completează perfect vibrația energică a melodiei, iar fanii se vor bucura de o explozie de energie care-i va lăsa hipnotizați. 


Hiturile anterioare ale Alexandrei, cum ar fi „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” și „Dance” au strâns miliarde de stream-uri și au ocupat poziții importante în topuri pe tot globul, asigurandu-i încă o data statutul de pop icon.


Cu „Bobo”, Stan își demonstrează încă o dată capacitatea de a crea imnuri pop-dance, care rezonează cu publicul de toate vârstele și aduce un suflu nou în industria muzicală.

Cum ți se pare?


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.