Kiss Music News

ENELI a lansat prima ei piesă în limba română, o reinterpretare a celebrei melodii A.S.I.A - „Dă-mi nopțile înapoi”

ENELI a revenit în atenția noastră cu o melodie fresh.

„Dă-mi nopțile înapoi” este una dintre cele mai cunoscute melodii românești din anii 2000, iar ENELI o readuce în atenția publicului cu un sunet nou și un beat pop-dance, fără să renunțe la melancolia pe care piesa o transmite. 


„Când s-a lansat piesa originală eram copil, țin minte și acum că interpretam împreună cu sora mea toate piesele formației A.S.I.A. Este prima melodie în română pe care o lansez în cariera mea și am emoții foarte mari. Am rescris o parte din piesă fiindcă am vrut să aibă un touch personal și fresh. Sper ca versiunea mea să ajungă la inimile oamenilor”, a spus artista.


Cântăreața este și una dintre cele mai cunoscute compozitoare din România, așa că a rescris parte din versurile piesei originale, iar pentru noua producție, mix & master, artista a lucrat împreună cu Christian Eberhard.


ENELI este una dintre artistele din România care au cucerit topurile internaționale. Printre piesele care au trecut granițele tării se numără piesele „Tell Me Who” și „Back To Me” în colaborare cu Vanotek, „Save Me” alături de producătorul turc Mahmut Orhan, dar și hit-ul „Mhm Mhm” împreună cu Manuel Riva, piesă care a urcat până pe locul 3 în topul Breakout Billboard Club din Statele Unite și a fost nominalizată în 2016 la MTV Europe Music Awards, la categoria „Best Romanian Act”. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.