Cool Stuff

Heidi Klum aduce un omagiu femeilor din viața ei - vedeta a postat o fotografie alături de mama și de fiica ei

Frumusețea face parte din familie.

Heidi Klum, una dintre cele mai cunoscute supermodele din lume, dar și jurată în cadrul show-ului „America’s Got Talent”, a postat o imagine pe Instagram care i-a cucerit pe fani. 

Vedeta a publicat o fotografie în care apare alături de mama ei, Erna, cât și alături de fiica ei, Leni Olumi, în vârstă de 19 ani (pasionată și ea de modeling).

Heidi postează destul de des fotografii cu fiica ei, însă este o raritate ca ea, Leni și Erna să apară într-o imagine împreună; ultima oară când a făcut asta a fost în decembrie 2020.


Postarea de la acea vreme a apărut înainte ca Leni să-și facă debutul în modă și să apară pe coperta Vogue Germania, numărul din ianuarie/februarie 2021.

Într-o altă postare, Klum a notat cât de mândră este de fiica ei.

„Sunt extrem de mândră de tine și nu doar pentru că ți-ai ales singură drumul pe care vrei să-l urmezi. Știu că orice drum vei alege, vei fi propria ta femeie. Știi mereu ceea ce vrei și ceea ce nu vrei, ești mica mea „mini-me” și sunt foarte bucuroasă pentru tine și pentru că știi cine ești”, a scris ea în decembrie 2020.


Mai mult, Heidi a vorbit și despre cât de greu i-a fost fiicei sale în adolescență. „Ai crescut cu trei tați diferiți și nicio experiență trăită nu ți-a făcut rău, din contră, ești o femeie pe picioarele tale, care are obiective și muncește foarte tare. Plus de asta, ești foarte cool și ai o inimă bună”, a încheiat ea.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.