Kiss Music News

The Motans nu va mai fi jurat în cadrul emisiunii „Vocea României”: „Ne vedem în fața scenei”

Denis Roabeș aka The Motans are un anunț important pentru fani.

Artistul a explicat motivele pentru care nu va mai putea face parte din juriul emisiunii „Vocea României”, după doar un sezon.

El a vorbit despre cum pregătește primul turneu din ultimii trei ani, dar și lansarea unui album nou din toamnă, motive care-l țin extrem de ocupat și care l-au determinat să ia decizia de a părăsi show-ul muzical.


„De obicei îmi place să scriu texte lungi și care să cuprindă cât mai în detaliu diverse sentimente și trăiri ce se află în spatele anumitor decizii. Dar azi, cumva, simt nevoia să fiu mai direct și la obiect. Probabil pentru că-i duminică. Și vară.  Așadar, am câteva vești pentru voi. În toamnă îmi doresc să lansez un album nou și să pornesc într-un turneu The Motans, unul special, primul din ultimii 3 ani. Venim să ne vedem! 

După cum vă puteți imagina, e o muncă imensă care stă în spatele acestor provocări, una pe care am început-o deja de ceva vreme. Aceste lucruri au dus însă la o concluzie.

Nu voi mai putea continua în rolul de antrenor la Vocea României. Vreau să mulțumesc pe acestă cale întregii echipe Vocea României, colegilor de scaun și oamenilor de acasă. 

A fost o experiență foarte frumoasă, din care am învățat incredibil de multe și am avut norocul să-mi fac prieteni noi. Totodată, profit de ocazie pentru a-mi cere iertare față de orice viitor concurent care s-a înscris la emisiune dorind să ajungă în echipa The Motans. 

Dar să știți că inboxul meu e mereu deschis. Ne vedem în fața scenei”, a notat Denis.


Oare cine va veni în locul lui, aveți sugestii?

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.