Cool Stuff

Eminem și-a condus fiica la altar: „A fost magic”

Eminem își iubește copiii.

Fiica lui cea mare, Alaina Scott, s-a căsătorit cu iubitul ei Matt Moeller pe 9 iunie, iar petrecerea a avut ca temă „Great Gatsby.”


Tatăl miresei nu a putut să lipsească din cadrul ceremoniei, așa că Eminem a fost prezent pentru a-și conduce fiica la altar.

Într-un interviu pe care l-a acordat celor de la People, Alaina a spus: „Tatăl meu m-a condus la altar, nu ar fi avut de gând să rateze un astfel de moment.”


Nunta a avut loc în Michigan, iar mireasa și Matt și-au citit jurămintele în fața a 125 de oameni.

Scott a mărturisit că nu și-a dorit o petrecere mare: „Să te căsătorești este un lucru sacru și ne-am dorit să fim înconjurați doar de oameni care fac parte din viața noastră. Am făcut ceva care nu a fost tradițional și nu am lăsat mulți invitați să vină cu +1. Treaba asta a fost importantă pentru noi.”


Tinerii s-au logodit în decembrie 2021, iar Alaina a povestit cum s-a ocupat de nuntă până la cel mai mic detaliu: „Nunta noastră a fost desprinsă dintr-un film. Am plănuit totul, până la ultimul detaliu și a fost minunat să văd toată munca pe care am depus-o cum a prins viață. Sunt momente singulare în viață și sunt extrem de recunoscătoare să fiu iubită așa cum sunt de toată lumea. Nimic nu ar fi fost posibil fără tatăl meu, mă simt binecuvântată.”

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.