Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 16 iunie - Ziua Legumelor Proaspete, Scooter cu parizer și vești noi de la SAGA Festival

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

Ciprian Dinu a dat startul matinalului din această dimineață menționând că este cea de-a 16-a zi din luna iunie, luna tuturor copiilor, dar și ultima zi de școală.  Tot el a mai spus și că e un pic supărat pentru că ieri a cumpărat cea mai scumpă apă plată din lume, pe care a dat 400 de lei. A intrat într-un magazin să cumpere un bax de apă, și pe lângă s-au tot adunat și altele, până când s-a făcut suma menționată. 

Apoi a trecut la semnificațiile zilei și a transmis ascultătorilor că azi e și Ziua Mondiala a Legumelor Proaspete (ceea ce l-a oripilat pe Oprișan), dar și că pe 16 iunie s-a născut în Anglia, Stan Laurel, pe numele real Arthur Stanley Jefferson, celebru actor comic, jumătatea cuplului „Stan și Bran”. Tot azi, în 1971, s-a născut și Tupac Shakur, celebrul cântăreț de hip-hop. 

Melodia care trezește nostalgia

Corina a ales astăzi colaborarea lui Cabron cu Ștefan Bănică Jr. - „La Masa Mea”.  


Pentru că se apropie festivalul SAGA, Oprișan s-a lăsat purtat de nostalgie către piesele lui Scooter.  


În schimb, Dinu a ales o piesă care s-a cântat la banchetul lui din ultimul an de liceu:  Compact - „După ani și ani”. 


Ascultătorii au sunat și au votat cu... Oprișan și Scooter. 

„Scooter cu parizer! Eu asta zic că e combinația letală!”, a declarat Oprișan plin de entuziasm. 

De asemenea, ascultătorii au trimis mai multe mesaje în care-i mulțumeau lui Oprișan pentru că le-a adus aminte de melodia „The Logical Song”. 

Apropo de Ziua Mondială a Legumelor Proaspete, Dinu a citit ascultătorilor știrea despre faptul că tot mai mulți oameni renunță la carne. Astfel, vechea zicală românească „cea mai bună legumă e porcul” a devenit acum tocmai pe dos. Tot mai mulţi renunţă la carne complet. Doar anul trecut, pe o singură aplicaţie de livrare, s-au înregistrat cu peste 50% mai multe comenzi la mâncare vegetariană.

Și românii se înscriu în acest trend, estimările arată că în România, valoarea vânzărilor alimentelor vegetale a crescut cu 56%, până la 21 milioane euro, în 2021 şi 2022.

Din nou, Oprișan s-a revoltat la auzul acestei știri. 

Ai cuvântul! 

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „O”. Angela din Botoșani a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate întrebările, iar kissomanii au făcut-o mai bogată cu 100 de euro.

Apoi, Oprișan a transmis ascultătorilor că pe canalul de YouTube Kiss&Tell fanii vor putea găsi episoadele video din Kissopedia.

 

N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

La rubrica ei, Corina a comentat astăzi o știre de pe Digi Sport, despre o prezentatoare care a gafat în direct, pronunțând în locul numelui televiziunii la care lucrează, denumirea altui canal: „Fox Sports”. Momentul a devenit viral. 


Corina a plecat de la această știre și a amintit cum și ea a gafat la locurile de muncă. Tot ea le-a cerut ascultătorilor să trimită și ei exemple de gafe pe care le-au făcut la job. 

De menționat și că, în urma gafei, prezentatoarea Kate Abdo a primit un nou contract cu televiziunea CBS. 

DesKiss Dimineata 16 iunie 2023

DesKiss Dimineața, 01:20:13

DesKiss Dimineața - 2 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:46

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

Invitatul emisiunii: ANAMARIA HÂNCU, PR & CSR Manager Saga


În ultima parte a emisiunii, alături de kissomani a venit Anamaria Hâncu, PR și CSR Manager Saga. Ea a venit cu două vești bune:

„Prima veste foarte bună este că am avut vânzări record. Și, pentru că cererea era foarte mare, am reușit după niște negocieri să mărim spațiul de la Romaero cu 20.000 de metri pătrați. Ca urmare, există o nouă categorie de bilete la vânzare. Cealaltă veste bună este că sâmbătă, 24 iunie, va veni Loreen”, a declarat Anamaria Hâncu. 

Apoi, la final, Dinu a anunțat și o premieră muzicală, colaborarea dintre Eva Timush și Jonasu - „Fever”


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.