Cool Stuff

La 83 de ani, Al Pacino e tată din nou - actorul și iubita lui de 29 de ani au devenit părinții unui băiețel

Al Pacino este tată din nou.

Actorul în vârstă de 83 de ani și iubita lui, Noor Alfallah, în vârstă de 29 de ani, au urat bun venit pe lume unui băiețel pe care l-au numit Roman Pacino. 

Un reprezentant de-ai lui Al a confirmat celor de la People că vedeta așteaptă al patrulea copil al său, primul alături de Alfallah. El mai are gemenii Anton și Olivia (22 de ani) cu fosta lui iubită Beverly D'Angelo, dar și pe fiica Julie Marie (33 de ani), alături de fosta parteneră, Jan Tarrant.

Pacino și Alfallah sunt împreună din aprilie 2022, dar surse din anturajul lor au declarat că cei doi sunt în tatonări încă din vremea pandemiei. Noor are un job de producător, asta după ce a absolvit Universitatea de Arte din California, dar și un master în film și producție TV.


Tânăra are o pasiune pentru bărbații seniori, iar în 2017 a ajuns în atenția presei după ce a ieșit la mai multe întâlniri cu Mick Jagger, solistul trupei The Rolling Stones - la acea vreme el avea 74 de ani, iar ea 22 de ani. 

„Vârstele noastre nu au importanță pentru mine, inima nu știe ce vede, doar ceea ce simte. A fost prima mea relație și am amintiri foarte frumoase din acea perioadă”, a spus ea la acea vreme.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.