Cool Stuff

DesKiss Dimineața, 19 iunie - Florin Ristei, Edy Chereji și UNTOLD în Dubai

De luni până vineri, între 7:00 și 10:00, la „DesKiss Dimineața”, Cătălin Oprișan, Ciprian Dinu și Corina Băcanu spun lucrurilor pe glume!

O nouă săptămână, o nouă emisiune de luni. După ce au dezbătut meniul pentru întreaga săptămână, iar Corina a spus că pe joi ar veni cu niște parizer pane, Ciprian a cerut ascultătorilor să trimită mesaje despre ce servesc ei la micul dejun.   

Printre răspunsurile primite s-au numărat și urzicile cu lapte, o felie de cozonac fără stafide, o cafea, un covrig, salată de icre.

Melodia care trezește nostalgia

Oprișan a ales să participe în această dimineață cu o melodie de Gică Petrescu, pentru că pe 18 iunie ar fi fost ziua lui. 

 

Corina a ales o baladă de dragoste de la Direcția 5, cea în colaborare cu cu Lidia Buble - „Forever Love”. Și s-a și declarat fană a Lidiei Buble. 


Ciprian a mers tot pe o melodie românească de la una dintre cele mai iubite trupe autohtone de pe litoralul românesc: 3 Sud Est.  


Ascultătorii au sunat și au votat EGALITATE, ceea ce înseamnă că toate cele 3 piese au fost difuzate în întregime. 

Ai cuvântul!

În această dimineață, ascultătorilor li s-au cerut să dea răspunsuri care să înceapă cu litera „H”. Cristi din Vâlcea a intrat în direct și a reușit să răspundă corect la toate întrebările, iar kissomanii l-au făcut mai bogat cu 100 de euro.

Kissopedia 

Oprișan a povestit cum la data de 19 iunie 1987 Biserica Sfânta Vineri din București, ridicată de Matei Basarab în anul 1645, a fost demolata la ordinul Elenei Ceaușescu, sub pretextul sistematizării Bucureștiului. Elena Ceaușescu ar fi spus atunci: „Jos porcăria!” Muncitorii care lucrau la Întreprinderea de Construcții, Reparații și Administrare Locativă și care se ocupau cu demolările au refuzat sa dărâme biserica, dar au fost aduși pușcăriași, cărora li s-a promis reducerea pedepsei dacă demolează biserica. Mii de oameni s-au adunat în zonă și s-au pus în genunchi, plângând în hohote când au început să cadă turlele şi pridvorul sfântului lăcaș. În scurt timp, din vestita biserică Sfânta Vineri nu mai rămăsese nimic, ci doar un covor de lumânări puse de bucureșteni pe locul sfintei biserici, lumânări care parcă plângeau tragedia credinței și a neamului românesc.

N’aduce anu’... ce aduce Băcanu!

La rubrica ei, Corina a povestit despre cine este cea mai importantă persoană dintr-o companie, cu mai multă greutate decât un CEO sau CFO sau alți manageri.  

„Mă întâlnesc deunăzi cu o amică și îmi spune: eu nu mă duc în teambuilding, pentru că nu mă place soția șefului meu. Și vine și ea în teambuilding să-l păzească pe șefuleț, iar eu nu vin pentru că ea nu mă place.  Prima dată mi s-a părut revoltător, dar apoi mi-am dat seama că am avut și eu de-a face cu o situație asemănătoare”, a spus Corina.   

Întreaga ei intervenție o poți asculta pe înregistrarea emisiunii: 

 

DesKiss Dimineața 19 iunie 2023 invitați Florin Ristei și Edy Chereji

DesKiss Dimineața, 01:36:14

DesKiss Dimineața - 1 mai 2024

DesKiss Dimineața, 01:12:53

DesKiss Dimineața - 30 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:11:41

DesKiss Dimineața - 29 aprilie 2024

DesKiss Dimineața, 01:14:09

Invitații emisiunii: Florin Ristei și Edy Chereji


Florin Ristei a venit la DesKiss Dimineața cu noua sa piesă: „Aripile”. După ce a cântat-o live, Florin a rămas la povești cu kissomanii și a dezvăluit că noua piesă e parte dintr-o campanie antidiscriminare și pentru promovarea diversității. 

„Asta zice piesa: nu contează ce culoare, ce gust, ce-ți place, de unde vii, ce vorbești, suntem toți la fel la final. Ăsta e un impuls pentru copii, să nu li se frângă aripile de mici. Lăsați copiii să facă ce vor!”, a spus Florin.

Apoi, Florin a povestit că e de părere că discriminarea la români provine dintr-o lipsă de educație.  


Edy Chereji a venit la DesKiss Dimineața pentru a anunța în mod oficial faptul că UNTOLD se va organiza și în Dubai. 

„Ne bucurăm să mergem peste hotare și să facem din UNTOLD un brand cu adevărat global. Ne bucurăm că am ajuns cu un brand născut la Cluj să facem un mic pas într-un oraș care e mai mult decât un oraș, e o lume într-o lume. Am ajuns din România să fim un partener strategic al celor din Dubai”, a povestit Edy.  

El a mai spus și că fanii vor putea să-si achiziționeze în curând bilete pentru prima ediția a festivalului din Dubai, care va avea lor în februarie 2024.

Pentru lansarea oficială a Festivalul din Dubai, UNTOLD a făcut echipă cu faimosul DJ Armin Van Buuren, care a pregătit un spectacol în direct pe celebra clădire Burj Khalifa. 


La Cluj, UNTOLD se va desfășura între 3 și 6 august, pe Cluj-Arena. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.