Cool Stuff

Cum a gestionat Horia Brenciu momentul în care s-a împiedicat când a urcat pe scenă: „N-am crezut când am căzut”

Viața pe scenă nu este lipsită de peripeții.

Horia Brenciu a trăit pe propria piele una dintre ele, atunci când s-a împiedicat pe scenă, în timpul unui concert. Artistul a fost profesionist până la capăt și a transformat întreg momentul într-unul comic, spre amuzamentul fanilor.

Cântărețul a urcat filmarea pe conturile sale de social media, în dreptul căreia a notat: „N-am crezut când am căzut! M-am mirat când m-am sculat! Așa a fost regia! Totul pentru scenă, totul pentru victorie!”

Reacțiile nu au întârziat să apară, iar Smiley i-a comentat pe Instagram - „Nu mai iese windmillul ăla ca pe vremuri”, în timp ce Adda a notat: „Genial.”


Astfel de incidente nu sunt rare în lumea artiștilor, dar importantă este atitudinea lor vizavi de ele, mai ales dacă nu se lasă cu lovituri dificile. Horia Brenciu și-a folosit umorul în situația dată, iar fanii au fost alături de el și l-au încurajat.

„Ești fabulos!”, „Fără acest moment era prea sec. Ești fenomenal de perfect în acțiune, doar unul este Horia Brenciu” sau „Am căzut, ne-am ridicat și tot mereu am luat-o de la capăt” - sunt doar câteva dintre comentariile primite de muzican în online.


Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.